Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Ο Τσιφής, ο Γκριτζάπης και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης

Επεισοδιακό ήταν και το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων αλλά αφενός αυτό δεν αποτελεί είδηση και αφετέρου θα επανέλθουμε αναλυτικά σε λίγο.Προς το παρόν μια παρατήρηση: Είναι ανεπίτρεπτο ο Δήμαρχος Λεβαδέων να χαρακτηρίζει δημοσίως "καραγκιοζιλίκια" τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ηλίας Γκριτζάπης, να υπερακοντίζει αποκαλώντας "γραφειοκράτες" ή "άσχετους" ανθρώπους όπως ο κ. Πέτρος Αλεβιζάτος ή ο καθηγητής κ. Χάρης Κοκκώσης.

Φαντάζεστε το αντίστροφο; Να βγουν δημοσίως οι υπεύθυνοι της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και να πουν τη γνώμη τους για τον κ. Τσιφή ή για τον κ. Γκριτζάπη; Σίγουρα οι περισσότεροι θα γελούσαμε πολύ και κάποιοι λίγοι θα έκλαιγαν.

Ας προσέχουν τα λόγια τους, λοιπόν, ο κ. Δήμαρχος και ο κ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου: η Λιβαδειά, η περιουσία και η φήμη της είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί ο πάσα εις για να καλύψει την προσωπική ή παραταξιακή του ανεπάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: