Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Καταγγελία από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου/καταγγελία. Οποιος έχει αντιρρήσεις μπορεί να απαντήσει.
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δηµάρχου 1. Ανδρεαδάκη - 321 00 ΛΙΒΑΔΕ ΙΑ ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
FAX 22610-28344 - MAIL : ergkliv@otenet.gr
WORΚERS' UΝΙΟΝ OF LEVADIA
SECTION: GENERAL WORΚERS' UNIΟΝ OF GREECE
Λιβαδειά 17/6/2008

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει µε τον
πιο έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση του Ευάγγελου Παπαδιά κατά του Προέδρου του Σωµατείου Εργαζοµένων στον Οργανισµό Κωπαϊδος συνάδελφου Σπύρου Κουντουριώτη, που είχε ως συνέπεια το σοβαρό τραυµατισµό του τελευταίου, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του και κατά την στιγµή που καταδίκαζε την προκλητική απόφαση του υπηρεσιακού συµβουλίου, για την επαναπρόσληψη του ήδη συνταξιοδoτηθέντoς υπαλλήλου, Κουτσούρη.
Η επίθεση αυτή στρέφεται άµεσα κατά του συνδικαλιστικού κινήµατος και των συνταγµατικά κατοχυρωµένων δηµοκρατικών θεσµών.
Η ενέργεια αυτή έρχεται σε µια συγκυρία που το Συνδικαλιστικό Κίνηµα δέχεται επιθέσεις για κατάργηση βασικών δικαιωµάτων και το µόνο που εξυπηρετούν τέτοιου είδους ενέργειες είναι να υπηρετούν αντεργατικές µεθοδεύσεις.
Κάνουµε γνωστό σε κάθε κατεύθυνση ότι το Εργατικό Κίνηµα δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις διεκδικήσεις του και τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις δεν µας κάµπτουν, αλλά αντίθετα μας δυναµώνουν.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: