Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας της 4ης Ιουνίου

Μια ακόμη ανούσια ειδική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας έλαβε χώρα την προηγούμενη Τετάρτη στη Λιβαδειά. Εδώ ισχύει το λεγόμενο "οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κάνουν ότι ρωτούν και ο νομάρχης Βοιωτίας κάνει ότι απαντά" και μετά όλοι ευχαριστημένοι αποχωρούν προς τραπεζάκια έξω για κουβεντούλα και βισκάκια.

Εν πάση περιπτώσει ο Κλέαρχος Περγαντάς παρέπεμψε ως συνήθως στο μέλλον, οπότε και θα ...γίνουν ενέργειες για το περιβάλλον, για το διοικητήριο, για το νερό πόσιμο και αρδευτικό, για το αυτοκινητοδρόμιο. Και άλλα πολλά ...θα γίνουν, στο μέλλον όμως.

Ο Ρούσσαρης για μια ακόμη φορά δυσκολευόταν να κρύψει τη χαρά του για το ναυάγιο της υπόθεσης "Αυτοκινητοδρόμιο Ορχομενού" ενώ ο Γιώργος Γκικόπουλος εκ μέρους της ελάσσονος μειοψηφίας έθεσε ορισμένες σημαντικές ερωτήσεις που φυσικά έμειναν αναπάντητες.

Φυσικά πλάναται οικτρά όποιος θεωρεί ότι ξεχάσαμε το ζήτημα του αυτοκινητοδρομίου και τη μεγάλη εξαπάτηση του βοιωτικού λαού με την Κοινοπραξία, με τον Ζαννιά και με τον Κιμουνδρή.

Ο Περγαντάς είναι ο κύριος υπόλογος ως νομάρχης Βοιωτίας για το ΚΕΜΑΕ. Και η υπόθεση με το ΚΕΜΑΕ θα ξεκαθαρίσει. Οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.

Αυτά είχα να πω και ότι το ΚΕΜΑΕ οφείλει να δώσει απολογισμό στον βοιωτικό λαό. Γιατί σιωπά ο Περγαντάς; Ποιους καλύπτει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: