Σάββατο 14 Απριλίου 2007

Δύο επιτυχίες του viotia.blogspot.com

Με τη συμπλήρωση δύο μηνών λειτουργίας του viotia.blogspot.com δικαιούμεθα πιστεύω να αναφερθούμε σε δύο παρεμβάσεις του blog που στέφθηκαν από επιτυχία.

1. Η πρώτη μπορεί να αποδοθεί και έμμετρα υπό τον τύπο:

Στην Μπουφίδου μες στο κέντρο
φύτρωσε καινούργιο δέντρο...

Αφορά το ρεπορτάζ http://viotia.blogspot.com/2007/03/blog-post_4608.html.
Να σημειώσουμε ότι το ένα από τρία δέντρα τοποθετήθηκε και πάλι στη θέση του, οφείλουμε δε να πούμε ότι και η φύτευση είναι άψογη και ο χώρος, χωρίς να θίγονται στο παραμικρό οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι απείρως πιο όμορφος.


2. Στη δεύτερη παρέμβαση τα εύσημα ανήκουν κατά κύριο λόγο στα παιδιά από τον Αγιο Θωμά (http://agiosthomas.blogspot.com/) αλλά, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, βοηθήσαμε και εμείς.
http://viotia.blogspot.com/2007/03/blog-post_5925.html
Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι ο περιφερειακός του Αγίου Θωμά προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η παρουσία χωματουργικών μηχανημάτων της Νομαρχίας στην περιοχή είναι καθημερινή.


Παραβλέπουμε βέβαια ότι στην αρχική ανακοίνωση ελέγετο ότι βρισκόμασταν στις εκταμιεύσεις για τις απαλλοτριώσεις και μένουμε στο γεγονός. Από την άποψη αυτή και εφόσον το έργο ολοκληρωθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος η Νομαρχία Βοιωτίας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έδωσε άμεση λύση σε ένα σημαντικότατο πρόβλημα του νομού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eidika gia to 2o prosferate para pola.
Re tha mas Trelanete? H trote ligmena?

βοιωτός είπε...

Τι σε κάνει να αμφιβάλλεις;