Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οσα βλέπει η πεθερά και το γεφύρι στην Ερκυνα








Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου

Για πολύ καιρό παραμένει σε άθλια κατάσταση το μικρό ξύλινο γεφυράκι στην Ερκυνα που βρίσκεται πίσω από την πλατεία Μητροπόλεως.
Το "πάτωμα" της γέφυρας, το ντεκ, το ξύλινο δάπεδο έχει σαπίσει όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, και έχει μεγάλες οπές που μπορούν να παγιδεύσουν τα πόδια των περαστικών και να αποβούν επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Φυσικά το γεφυράκι δεν φαίνεται και δεν χρησιμοποιείται από πολλούς  κι έτσι είναι αφημένο στην τύχη του... Οσα βλέπει η πεθερά για τα υπόλοιπα ποιος νοιάζεται. Κάντε κλικ στις φωτό για μεγαλύτερη ανάλυση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν πεσει κανενασ μεσα δεν προκεται να γινει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Μονο το γεφυρακι?Ολο το κομματι του περιπατου διπλα απο το ποταμι εχει καταντησει σκουπιδοτοπος και parrking αυτοκινητων!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στον Δήμο με τι ασχολούνται; Τα δημοτικά τέλη γιατί τα πληρώνουμε; Και πού πάνε τα λεφτά μας;! Απαράδεκτο όπως και τόσα άλλα

Ανώνυμος είπε...

Καποτε υπηρχε και η παιδικη χαρα εκει κοντα και την εκαναν "παρκινγκ".Απο τις πανεμορφες γωνιες της Λιβαδειας που κατεληξε οπως οι αλλες πανεμορφες γωνιες με την συνδρομη ΚΑΙ των πολιτων.Πριν μερικα χρονια θυμαμε οτι περνουσαμε απο εκει και αξαφνα εφυγε μια σακουλα σκουπιδια απο καποιο μπαλκονι μεσα στο ποταμι!