Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ιωνικές Ημέρες για παιδιά στη Θήβα

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε «αυλή του παιχνιδιού » θα μετατραπεί για 2 ώρες η κεντρική πλατεία της Θήβας! «Το Κουτί των Θαυμάτων», μια πρωτότυπη θεατρική γωνιά για παιδιά, που έχει δημιουργήσει η Μικρασιάτισσα συμπατριώτισσά μας παιδαγωγός και ηθοποιός Μαρία Δεληκωνσταντίνου στην Αθήνα, θα μεταφερθεί για λίγες ώρες στην Θήβα . Η παράσταση που είναι διοργάνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ έχει τίτλο «Στην αυλή του παιχνιδιού » και επιφυλάσσει εκπλήξεις στους λιλιπούτειους φίλους μας, μέσω μιας πλήρους διαδραστικής ενασχόλησης, η οποία περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, παντομίμα, μουσικό-κινητικές ασκήσεις και ζωγραφική. Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων τα παιδιά γνωρίζουν το μαγικό κόσμο των τεχνών, αναπτύσσουν και καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, σε περιβάλλον αυτενέργειας, συλλογικότητας και συνεργασίας ( Εννοείτε ότι είναι δωρεάν ) Με χαρά περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία Θήβας.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη μαθημάτων για τα χορευτικά τμήματα νηπίων, μαθητών Δημοτικού και μαθητών Γυμνασίου- Λυκείου είναι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με δασκάλα την κα Χριστίνα Στέρπη (πληροφορίες 6944509334 & 6978468517 )

Συνεχίζουμε και φέτος την παιδική χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών για αγόρια και κορίτσια με δάσκαλο τον καθηγητή βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακής μουσικής κο Ευάγγελο Τζουμανέκα (πληροφορίες 6982481894 )

Και φέτος επίσης θα συνεχιστή η συνεργασία με τις ηθοποιούς Αμεστοπούλου Άννυ και Ευγενάκη Θεοδώρα που διδάσκουν θεατρικό παιχνίδι για μαθητές.

(πληροφορίες: 6936648894 & 6948173576)

Δεν υπάρχουν σχόλια: