Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος για τους αγρότες της Βοιωτίας

Καμμένος για τους αγρότες
 
Στο Μαυρονέρι Βοιωτίας βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις καταστροφές, που προκάλεσε η γαλαζόπτωση στις αγροτικές καλλιέργειες.
«Διακόψαμε την περιοδεία στο νομό Βοιωτίας για να επισκεφθούμε την περιοχή στο Μαυρονέρι όπου είχαμε μια τεράστια φυσική καταστροφή χθες, με έναν τυφώνα ο οποίος ήρθε και έκοψε μέχρι τον πλάτανο που είναι αρκετές δεκάδες χρόνια. Έχει γίνει ολική καταστροφή στο βαμβάκι, στα αμπέλια και σε όλη την παραγωγή, η οποία ήταν έτοιμη να μαζευτεί.
Θέλω από εδώ να ζητήσω από τον ΕΛΓΑ αύριο και από την κυβέρνηση να παρέμβει, προκειμένου να αποζημιωθούν οι αγρότες, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε μία τραγική κατάσταση διότι υπάρχουν χρέη προς τις τράπεζες και προς τους γεωπόνους.
Με την κατάργηση της ΑΤΕ το κόστος και των φυτοφαρμάκων έχει πάει στα ύψη και οι αγρότες βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.
Η κυβέρνηση οφείλει αύριο το πρωί να στείλει κλιμάκιο του ΕΛΓΑ να αποζημιωθούν οι αγρότες και να βρεθούν εκείνοι οι τρόποι προκειμένου να αποκατασταθεί η δεύτερη ζημιά, την οποία έχει κάνει η ίδια η κυβέρνηση, που είναι η κατάργηση της ΑΤΕ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε δίπλα τους».
Πηγή: www.enikos.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανετε πολιτικη τουλαχιστον καντε την σωστά.
και οι κτηνοτροφοι επαθαν ζημιες
δεν το ειδατε κυριε ιδίοις όμμασι;

Ανώνυμος είπε...

σε ποια εκ των κτηνών αναφέρεστε αγαπητέ προηγούμενε σχολιαστά?

Ανώνυμος είπε...

αναφερομαι στο ιδιοις ομμασι που βλεπει τη ζημια σε μια παραγωγικη ταξη και αγνοεί την ζημιά σε μια αλλη παραγωγικη ταξη.
αναφερομαι στη φιγουρα ενος πολιτικου που προσπαθει να μας πεισει οτι ενδιαφερετε και κανει κατι που μπορω να κανω και εγω ο ασχετος. Να προτείνω στη κυβερνηση να βοηθήσει τους ανθρωπους που επαθαν ζημιες χωρις να ειμαι πολιτικος λες και ο ΕΛΓΑ αν δεν το πω εγώ ή ο καμμένος δεν θα το κάνει.
αν πάλι αγαπητές ανώνυμε 8.34μμ πουλάς πνεύμα πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

....δεν πουλώ πνεύμα αγαπητέ, άλλωστε δεν το έχω σε επάρκεια ! Τον πόνο μου λέω ...