Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Καβάφης, η Αγγελική Φραγκούλη και το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ/
Διευθυντής ViotiaBusinessRadio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενα κρυπτικό όσο και ενδιαφέρον μήνυμα αποστέλλει προς τη viotia η κα Αγγελική Φραγκούλη σχετικά με το ρεπορτάζ (εδώ http://www.viotia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4784.html) που δημοσιεύσαμε πρώτοι για την εμπλοκή στις μαθητικές μετακινήσεις μετά από αλλεπάλληλα και αδικαιολόγητα σφάλματα της δημοτικής αρχής. Δεν θα μπω στον πειρασμό να αποκρυπτογραφήσω το μήνυμα. Απλώς θα δηλώσω εντυπωσιασμένος για την ευχέρεια με την οποία η κα Φραγκούλη ενσωματώνει στον λόγο της τα αθάνατα λόγια του Κ.Π. Καβάφη και μάλιστα εκείνα από τα ιδιαίτερα απαιτητικά " Οσο μπορείς" και "Η Σατραπεία" όπως και από την γνήσια "ποιητική" απόγνωση που εκφράζει με το ερώτημά της.
Είμαι περισσότερο από βέβαιος ότι ένας άνθρωπος που μελετά τον Αλεξανδρινό μπορεί να επιλύσει τα απλά του βίου προβλήματα προς γενικό όφελος. Δείτε το μήνυμα με την υπόμνηση ότι η viotia θα επανέλθει.  Επί του Καβάφη σίγουρα, αλλά και επί του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς...
 
"Δεν ''θα ενδώσουμε'' κ. Λάμπρου και ''δεν θα φύγουμε οδοιπόροι για τα Σούσα'' ,
αλλά σε ποιον να απευθυνθούμε για να μην τη ζωή μας ''εξευτελίζουμε μες την πολλή συνάφεια του κόσμου, μες τες πολλές κινήσεις κι ομιλίες;''

ΔΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Α.Ε.
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ Α. ΑΓΓΕΛΙΚΗ"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΦΗ Η ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΑΑ . ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ?

Ανώνυμος είπε...

.... να λοιπόν και μια δόση ποίησης από τα ΚΤΕΛ... !!! απο τηγανίτα όμως ?? οεο?

Ανώνυμος είπε...

perimenoyme na akoysoyme kabafh ka fragkoylh!!!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ . ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ !!!!!!!