Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γερμανία: Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision

Το εισιτήριο για τον τελικό στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, κατάφερε να πάρει πριν λίγη ώρα ο Λούκας Γιώρκας feat Stereo Mike με το τραγούδι "Watch my dance". Η εξαιρετική εμφάνιση του τραγουδιστή, η άψογη εκτέλεση της χορογραφίας από τους χορευτές που πλαισίωναν τον τραγουδιστή, το εντυπωσιακό σκηνικό με τους κίονες ιωνικού ρυθμού, συνέβαλαν ώστε να εξασφαλίσει η Ελλάδα την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στο ασφυκτικά κατακλυσμένο γήπεδο Fortuna Arena στο Ντίσελντορφ, o ενθουσιασμός των 17.000 θεατών, ήταν έκδηλος σε όλα τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν για τον τελικό του Σαββάτου. Στον τελικό της Eurovision, μαζί με την Ελλάδα πέρασαν και οι ακόλουθες χώρες: Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ρωσία και Ισλανδία.
www.e-typos.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και κατι εκανε η φοραδα στο αλωνι... εδς σκοτωνεται κοσμος στισ διαδηλώσεις εμεις αδομεν

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΓΟΥΡΑ !!!! , ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

και έλληνες πολίτες στην πόρτα του σπιτιού τους..

Ανώνυμος είπε...

Άγγλος ευρωβουλευτής είπε "δεν θα πληρώνουν οι λαοί μας τους γελοίους έλληνες πολιτικούς και τις γελοίες τραπεζές τους!"

από Kourdisto portokali η είδηση
Χωρίς σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

είχαν δεν είχαν μας έκαναν Μπαγκλαντές...
κατάληψη στα Προπύλαια από το πρωί, διαδηλώσεις κατοίκων, διαδηλώσεις αριστεριστών, διαδηλώσεις χρυσαυγιτών, επιθέσεις κατά της αστυνομίας και αντίστροφα,
η κατάσταση δεν πάει άλλο,
σε κάθε τετράγωνο της Αθήνας επεισόδια και μάχες..
που πάμε ρε παιδιά;