Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Για απόπειρα βιασμού παραπέμπεται ο Ντομινίκ Στρός Καν

Το Σώμα των ενόρκων απήγγειλε σήμερα επίσημα το κατηγορητήριο εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατυπώθηκαν εναντίον του από μια καμαριέρα ξενοδοχείου, ανακοίνωσε σήμερα η Εισαγγελία.
O Nτομινίκ Στρος-Καν “έχει πολλούς λόγους να διαφύγει εάν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση” δήλωσε σήμερα ο αμερικανός εισαγγελέας ενώπιον του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης ενώπιον του οποίου ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση΄, απορρίπτοντας τη θέση της υπεράσπισής του που ισχυρίστηκε ότι ο κ. Στρος-Καν είναι ένας “σεβαστός άνθρωπος” που δεν θα επιχειρήσει να διαφύγει εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση.
Οι ένορκοι αποφάσισαν την παραπομπή του σε δίκη για επτά κατηγορίες περιλαμβανομένης απόπειρας βιασμού και δύο πράξεις σεξουαλικής επίθεσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

... ε ωραία !!! και τωρα εμείς τι πρέπει να κανουμε? Ο "κύριος " αυτός έχει μια υπόθεση στην Δικαιοσύνη που δεν μας αφορά! Η δική μας υπόθεση είναι η μαύρη άραχνη και χάλια οικονομία μας,