Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων για τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς. Η όλη διαδικασία προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αφού θα συμμετάσχουν 3 συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τις 7 θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Ο συνδυασμός Ενωτική Κίνηση Εμπόρων γνωστοποιεί το ψηφοδέλτιό του. που αποτελείται από 14 εμπόρους της Λιβαδειάς:
1. Αγγελόπουλος Λουκάς
2. Βαρβαράκης Γιώργος
3. Γέρος Δημήτριος
4. Κατή Βασιλική
5. Μπαρδάκας Βασίλης
6. Παπασπύρου Γεώργιος
7. Παπασπύρου Κωνσταντίνος
8. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης
9. Τσιφής Ζώης
10.Τσιφής Κωνσταντίνος
11. Χάνιος Χρήστος
Και για την Εξελεγκτική Επιτροπή;
1. Λάμπρου Λάμπρος
2. Καφρίτσα-Μωραϊτη Κωνσταντίνα
3. Ζαχαρόπουλος Δημήτριος
Υπενθυμίζεται ότι οι θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 7. Οι 7 εκλεγέντες θα συνεδριάσουν για την εκλογή του νέου προέδρου και των άλλων θέσεων στο Δ.Σ.


2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΝΙΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΝΙΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ.ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ ? ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Η ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?