Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τον λογαριασμό στον Δήμο;

Είναι μια μεγάλη ανακούφιση στις δύσκολες εποχές που διανύουμε να σου πληρώνουν άλλοι τους λογαριασμούς του σπιτιού, όπως το τηλέφωνο παραδείγματος χάριν.
Ετσι πληροφορούμαστε ότι συνέβαινε σε γενναιόδωρο Δήμο της Βοιωτίας που πλήρωνε αρκετούς λογαριασμούς ιδιωτών στις τηλεφωνικές εταιρείες.
Ασφαλώς η viotia δεν πιστεύει τέτοιες φήμες διότι αν υπήρχε ψήγμα αλήθειας σε αυτές θα υπήρχε και επίσημη ανακοίνωση που να πληροφορεί τους δημότες. Αλλά και διότι είναι αδιανόητο να υπάρχει τέτοια υπόθεση στους... άσπιλους ΟΤΑ της Βοιωτίας...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..."στους... άσπιλους ΟΤΑ..."χαχα εδώ γελάμε και συγχαρητήρια γιατί είστε η μόνη αληθινή φωνή στην σαπίλα!
ως εδώ και μη παρέκει, να το καταλάβουν καλά...
άει σιχτίρ
να καταρρεύσουμε εκατό φορές παρά να θησαυρίζουν τα...
(το κόβω πριν το κόψετε αλλά όλοι κατάλαβαν)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΜΕ . Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .

Ανώνυμος είπε...

τι ώρα είναι? ώρα να φύγουν!

Ανώνυμος είπε...

Πανικοβλημένοι ή η ιδέα μου? Τώρα θα μιλήσει η σιωπηρή πλειοψηφία που της κάνουν τόσα χρόνια ό.τι ο Στρος Καν στην καμαριέρα; Χαχα
Τα καλύτερα έρχονται

Αργος είπε...

Για να ερθουν ποιοί? Ετσι καταντήσαμε, να μην υπάρχει εναλλακτική λύση. Ο καθένας χειρότερος από τον προηγούμενο. Τριάντα χρόνια αποχής των άξιων από την πολιτική μας οδηγησε εδώ.Και τώρα τι? Μηπως οι Βάρβαροι? Θα ήταν αυτό μια λύση?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ , ΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΙΕΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ . ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΡΙΞΑΤΕ ΕΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας πονάει το "πήδημα" απο τους κυβερνώντες που επι 30 χρόνια στηρίζατε με την ψήφο σας,επειδή σας έταζαν ένα κόκαλο, και τώρα σας φταίνε οι δημοτικοί ή οι δημόσιοι υπάλληλοι.,.¨Εντεχνα τα ΜΜΕ καλλιεργούν το μίσος προς διάφορες κοινωνικές ομάδες για να κρύψουν τους πραγματικά αίτιους..είναι η " βαζελίνη" για να περάσουν πιο εύκολα τα μέτρα...Ας ασχοληθεί με το "πήδημα" κι¨αυτούς πους μας πηδάνε ολόκληρο λαό ο ανώνυμος αναγνώστης κι ας αφήσει ήσυχη τη "βαζελίνη"..δεν τον απαλάσει απο τις ευθύνες του ως μη ενεργού πολίτη όπως αφήνεται να εννοηθει όπως πιστεύω, απο τα γραφόμενά του.