Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η Γρανιτσιώτη υποψήφια στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη έλαβε -μετά από μάχη που κρίθηκε στο νήμα- το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και θα είναι η υποψήφια δήμαρχος του καλλικράτειου Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω....έτσι δε λένε...αφού λοιπόν υπάρχει ο Πατσαντάρας δεν ψάχνουμε άλλον...με χιλιάδες ώρες πτήσης...τι να λέμε

Ανώνυμος είπε...

κυριε ανωνυμε, καθε ενας στο ποστο του, ετσι δεν λενε??ετσι και ο κ. πατσανταρας να παει για πτησεις εκει που πρεπει στους αιθερες και να αφησει τη γη για αλλους που ξερουν καλυτερα.Ετσι δεν ειναι???? τυχαιο δεν νομιζω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η προσφορά του Γιάννη Παντσαντάρα δεν αμφισβητείται από κανέναν. Όλοι ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι και είναι τιμή τέτοιοι άνθρωποι να θέτουν υποψηφιότητα . Όπως προσέφερε τα πάντα στην πατρίδα το ίδιο θα κάνει και στον νέο δήμο. Γι αυτό είμαστε σίγουροι. Γιατί ο βίος και η πολιτεία του είναι εγγύηση.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα οι Διστομιτες ειναι για τα μπαζα. Οτι και κανουν ο Δημαρχος θα ειναι απο την Αραχωβα.Μονο η ψ...παριφανεια θα τους μηνει. ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατσαντάρας έκανε τα πλάνα του όπως τον βολεύανε, πίστευε ότι θα ήταν μοναδικός υποψήφιος. Η Σοφία τον συμβουλεύει....

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τους τοπικισμούς και τον κομματισμό και ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά αυτόν που θεωρείτε πιο ικανό και πιο έντιμο. στις πολύ δύσκολες μέρες που έρχονται για όλους μας θα αντέξουν οι τοπικές κοινωνίες που θα έχουν τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πλάκα μας κάνουν;Η Γρανιτσιώτη δεν έχασε πανηγυρικά σαν δημαρχίνα;Αυτή είναι η ανανέωση;

Ανώνυμος είπε...

το Δίστομο θα απαντήσει..με καθολικά αποδεκτη από τον πολιτικό χώρο του Γιάννη υποψηφιότητα.. και τότε θα δούμε..ποιός θα μείνει εκτός Β' γύρου..

Ανώνυμος είπε...

το ιτομο μίλησε
εκλογες 1996 προ καποδιστρια
ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Τμήματα 5 Εγγεγραμμένοι 2.276 Ψήφισαν 1.960
Έγκυρα 1.904
ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Τμήματα 5 Εγγεγραμμένοι 2.966 Ψήφισαν 2.488
Έγκυρα 2.423
με μια καλη συνεργασια με αντικυρα ή και στείρι η αραχωβα θα εχει δημαρχο οπως ειναι και το δικαιο και το σωστο..... απο ιστορικη, πληθυσμιακη, και πρωτιστως οικονομικη σκοπια...
αυτα διοτι οι ιτομιται νομιζουν οτι ειναι τουλαχιστον 5000... στην ουσια αν αφαιρεσεις και τους μη ντοπιους ασπρα σπιτιωτες ειναι δεν ειναι 1500 (αραια αραια να φαινομαστε καμια κατοσταρεα)
και μην γραψει κανεισ μαλακιεσ για τοπικισμο και τετοια διοτι αυτοι ειναι και οι πρωτοι τοπικισται (δειτε δημοσιες επερεσιες κτλ και θα καταλαβετε) επισης μην ξεχνατε τις ταρζανιες τους με την εδρα και την ονομασια του δημου (αλλα ανακοινωθηκαν το βραδυ και αλλα το πρωι-αν δεν γουσταρουν τον τοπικισμο τοτε δεν θα ειχαν προβλημα με το ονομα και την εδρα του δημου)
υ.γ. στο ανωθι σχολιο χρησιμοποιηθηκε ποδοσφαιρικο επιπεδο ως ειθισται στα blogsσχολια..
υπαρχουν και σοβαροι και αξιολογοι διστομιτες....