Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος... υποψήφιος δήμαρχος Θήβας με το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστου


Ο Χρήστος Χρήστου γιος του Στέφανου Χρήστου (καταγωγή από τις Πλαταιές) και της Τριανταφυλλιάς Κατσάρα (καταγωγή από το Καπαρέλλι) γεννήθηκε το 1970 στη Θήβα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Θήβας. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός και είναι Διευθυντής του Γυμνασίου Ασωπίας.

Διεκδικεί την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου Θήβας.

Η υποψηφιότητα του Χρήστου Χρήστου αποτελεί μια πρόταση Ανανέωσης. Αντιπροσωπεύει τη ρήξη με το παρελθόν. Φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια νικηφόρα συσπείρωση νέων προσώπων, νέων δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας αλλά και έμπειρων στελεχών του Κινήματος και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου Δήμου Θήβας. Κινείται με άξονα το τρίπτυχο: Ανανέωση – Ενότητα – Νίκη.

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες

Σήμερα Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ν. Βοιωτίας

Συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚ Καθηγητών Ν. Βοιωτίας

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου - Λυκείου Ασωπίας

Μέλος ΜΚΟ

Μέλος στο Πρόγραμμα Κατά των Ναρκωτικών «Στηρίζομαι στα πόδια μου»

1995 – 2008 Προπονητής σε ομάδες Καλαθοσφαίρισης Βοιωτίας, Εύβοιας & Αθήνας

1987 – 1997 Αρχηγός σε Κατασκηνώσεις του Δήμου Θηβαίων

Συμπληρωματική Εκπαίδευση

Ειδικά θέματα Φυσικής Αγωγής, Ψυχολογίας, Περιβαλλοντικής Αγωγής, Αγωγής Υγείας, Διοίκησης & οργάνωσης σχολικών μονάδων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν μας νοιάζουν τα εκλογικά μπείτε εδώ

www.getgreeceback.com

hope είπε...

φίλε 9.17
πολύ καλό το λίνκ
και προχωρημένη η ιδέα των μπλόγκερς!

we'll get greece back soon!
HOPE AGAIN!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΟΡΕ! ΜΕΛΟΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΟΙ ΜΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΜΟΡΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ! ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΝΤ ΕΔΩ ΔΝΤ ΕΚΕΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχουν ακόμα πολιτες σ' αυτη τη χώρα που δεν ξέρουν τον... βίο και την πολιτεία των ΜΚΟ και όχι μόνο, θα μπορεί ο καθένας να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Γι' αυτό μας.........(το κόβω από μονος μου , καταλάβατε )όλοι τόσα χρόνια.
Η ενημέρωση από ανεξέρτητες πηγές ξεστραβώνει αλλά οι έλληνες πάλι και να ξεστραβωθούν δεν στοιχηματίζω ότι θέλουν και το πιο κουλό ακόμα είναι ότι "ενημερώνονται" από παπαγαλάκια των συμφερόντων (πολιτικών και οικονομικών, πακέτο πανε αυτά)και νομίζουν ότι έχουν και άποψη. Αυτά προς το παρόν....

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά μια υποψηφιότητα έβαλε ο άνθρωπος και πέσατε να τον φάτε. Δηλαδή όποιος ανήκει σε ΜΚΟ είναι απατεώνας; Να το πείτε αυτό στους γιατρούς που πανε στο εξωτερικό και βοηθάνε (βλέπε τσουνάμι στην Ασία) ή σε άλλους που φροντίζουν ζώα κτλ. Δεν χρειάζεται να τα γενικεύουμε όλα (όποιος ανήκει είναι απατεώνας κτλ). Δηλαδή θέλετε να μην συμμετέχουμε πουθενά στα κοινά; Με ΜΚΟ να μην ασχολούμαστε, με κυβερνητικές οργανώσεις να μην ασχολούμαστε, τι θα γίνει; Με τίποτα δεν θα ασχολούμαστε; Απλώς θέλατε να βρείτε κάτι να πείτε και είπατε