Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας ο Γιάννης Πατσαντάρας;

Φαίνεται ότι όσα συζητώνται τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Βοιωτία (και όχι μόνον) έχουν βάση και τελικά ο αντιπτέραχος ε.α Ιωάννης Πατσαντάρας θα κατέλθει επικεφαλής συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές 2010 διεκδικώντας το αξίωμα του δημάρχου στον νεοσυσταθέντα καλλικράτειο δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της viotia ο Αραχωβίτης ε.α. αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας έλαβε την τελική του απόφαση και θα ηγηθεί ψηφοδελτίου ανεξάρτητου, ενωτικού, εκτός κομματικής λογικής, που θα περιλαμβάνει υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Θα αναμείνουμε την πλήρη επιβεβαίωση της είδησης- κάτι που θα γίνει μάλλον με επίσημη ανακοίνωση του κ. Πατσαντάρα- και θα επανέλθουμε για να αναλύσουμε τη σημασία της υποψηφιότητάς του και τις συνέπειές της στον δήμο της περιοχής αλλά και στα κόμματα.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ

ο αξιόλογος Αραχωβίτης ε.α. αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Πατσαντάρας

α) τι γνωρίζει από τοπικά προβλήματα ;

β) έχει στοιχειώδες γνώσεις πώς λειτουργεί ακόμη και ένας σύλλογος;

γ) χορτάσαμε από σωτήρες με προσόντα μόνο την προσωπική τους καριέρα!!( όλοι γνωρίζουμε πόσο αξιοκρατικά γίνονται οι κρίσεις στο
στρατό )

ροζαλια είπε...

Ειδαμε κι αυτούς όλους που γνωρίζουν απο ..τοπικά προβλήματα! τουλάχιστον πιθανον να μην ..διαπλέκεται σε κάθε επίπεδο και επισης γνωρίζεις πουθενα που επικρατει η αξιοκρατία κι ο στρατός σε πείραξε; αυτα, γιατι με ενοχλεί πάντα πρώτα το ..κακό! όσο για τον Πατσανταρα δεν τον εχω ουτε ακουστα. έτσι προς αποφυγη.....

Σοφία είπε...

Αντιγραφή από τον ΦΩΝΑΚΛΑ
fonaklas.blogspot.com

Κύριε Μιχαλολιάκο... εσείς σαν ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και τόσα χρόνια πρώτος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ με αγωνιστική πορεία και περγαμηνές.... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ αντιληφθεί ότι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου και οι Απόστρατοι στρατιωτικοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προσφέρουν πολλά στην πολιτική ζωή του τόπου????

Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά.... μόνο 2 ονόματα θα σας πούμε.... Αλογοσκούφης... Χηνοφώτης... ! ! !

Γιατί στο νεοσύστατο ΔΗΜΟ Διστόμου - Αράχωβας προσπαθείτε να επιβάλετε τον κύριο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ για ΔΗΜΑΡΧΟ??????

Μήπως γνωρίζεστε από.......

την θητεία σας στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ????

Ή μήπως..... υπάρχει "νταραβέρι" μεταξύ του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ σας.... κ.Κουτσούμπα με τον Νομάρχη Πειραιά κ.Μίχα λόγω..... της συγγενικής τους σχέσης????

Κύριε Πατσαντάρα ο ΔΗΜΟΣ δεν είναι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!
Αφήστε άλλους να διοικήσουν τον Δήμο που τον ξέρουν πολύ καλύτερα....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση πίκρα Σοφία?Γιατί τόση κακία? Μήπως η λεβεντιά και η αξιωσύνη πονάει? Καλυνύχτα σας κύριοι "που ξέρετε πολύ καλύτερα(?)το Δήμο"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα το να πιλοτάρεις αεροπλάνο και πολύ περισσότερο να έχεις την εμπειρία με απόλυτη επιτυχία του επιχειρησιακού ελέγχου ( και όχι μόνο) όλης της Πολεμικής Αεροπορίας, για όσους δεν είναι απελπιστικά μίζεροι, κάτι σημαίνει!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε όχι και δεν γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα ο κ. Πατσαντάρας.
Όσο για στοιχειώδεις γνώσεις διοίκησης,ακούγεται τουλάχιστον σαν αστείο.Μάλλον το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιους άλλους, οι οποίοι βρέθηκαν κατά τύχη και εντελώς συγκυριακά να διοικούν Δήμο χωρίς να έχουν διευθύνει ούτε περίπτερο. Δηλαδή έμαθαν "στου κασσίδη το κεφάλι".Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί ο κ.Πατσανταρας ασχολήθηκε με τα Δημαρχιακά.
Ενας άριστος αξιωματικός , ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ, ένας διαμάντινος χαρακτήρας.
Ρε παιδιά ΠΟΛΥΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!!!
Αλλά φαίνεται ότι για τα διαμάντια πρέπει να ξέρεις την αξία τους διαφορετικά τα αφήνεις θαμένα ή τα πετάς σαν τους μαύρους της Αφρικής...
Ρωτήστε ανθρώπους που τον γνώρισαν να διοικεί και μετά να μιλάτε μερικοί ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, γιατι οι πολοι ξέρουν και εκτιμούν σωστά ευτυχως
Κύριε Πατσαντάρα ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ,οι πολλοι και οι γνωρίζοντες σας χρειαζόμαστε και είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία νέα είναι ότι για το δήμο Δ-Α-Α. ενδιαφέρεται ΠΟΛΥ υψηλόβαθμο στέλεχος(!!!!) της Ν.Δ.. Αλήθεια πόσο θράσος χρειάζεται για μια τέτοια κίνηση-απαίτηση, με μόνο εφόδιο τις κοματικές περγαμηνές(!!!) και τις ρουσφετολογικές-πελατειακές "εξυπηρετήσεις"? Μήπως να έμπαινε στον κόπο να μας έδειχνε τα μέχρι τώρα ένσημα απο την δουλειά του(???)για να μας πείσει για τις γνώσεις ,τις εμπειρίες και τις ικανότητές του,πράγματα που χρειάζονται για σωστή και αποτελεσματική διοίκηση ενός δήμου? Ή νομίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με λογικές συναλλαγής-αποκλεισμού και εκβιασμού? ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

θυμωμένη πολίτης είπε...

Αληθεύει ότι κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. πιέζει φορτικά για να πάρει το χρήσμα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ( δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας)χωρίς να διαθέτει απολύτως καμία τόσο αυτοδιοικητική όσο και εργασιακή εμπειρία? Τι απαντάει η Ρηγίλης και ο Σαμαράς? Αυτή είναι η νέα αντίληψη της Ν.Δ. περί Άξιων και Αξιών? Η επαγγελματική αποκατάσταση των ανεπάγγελτων κομματικών στελεχών της μέσω των Δήμων? ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!

Αντικυραίος είπε...

Τι γίνεται Νικολάκη? Πότε θα καταλάβεις ότι δεν σε ακούει κανείς? Ξεχνάει κανείς από τους Αντικυραίους τα ¨κολπάκια¨σου με την Άρτεμη και την στροφή σου κατά 180 μοίρες αμέσως μετά, για να τα οικονομίσεις όπως νόμιζες? Διομήδη σε κουτσό άλογο ποντάρεις!!! Θα σε ¨τακτοποιήσει¨ο φίλος(!)σου με την πρώτη δυσκολία. Και πίστεψέ με θα έρθουν πολλές, όπως και εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή επιλογή
Γι αυτούς που δεν έλυσαν τα τοπικά προβλήματα αλλά ξαναβάζουν υποψηφιότητες παντού δεν έχετε να πείτε τίποτα?
Χωρίς έργο παιρνουν χρίσματα, Θαύμα θαύμα!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "επίτιμε" από ποτε γίνατε ανεξάρτητος;;Ξεχάσατε τις ρουσφετολογικές σας απαιτήσεις,κοινώς γλειψιμο,να γίνετε αρχηγός;;;;Ησασταν αλήθεια ποτέ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; Φυσικά όχι αλλα ξέρετε να εκμεταλλεύεσται καταστάσεις΄,όπως και επι Αποστολίδη και ΠΑΣΟΚ πάλι ρουσφετάκια και γλειψιματακια.....βολέυτήκατε....τυχαίο;;;;δεν νομίζω!!! τι ειστε τελικά;ΜΜΜΜ!!!! ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ;;;;Γλειφοντας και ερποντας.......

Ανώνυμος είπε...

φιλη,φιλε ανώνυμε,αν για τα ενσημα που ζητας απο το υψηλοβαθμο στελεχος που υποψιαζομαι οτι υπονοεις,κακως το κανεις.εχει δουλεψει και πολυ και ειναι και πολυ ικανος και πολυ βοιωτος και ολοι μας ειχαμε ζητησει διαφορα και παντα γινοταν θυσια,αλλα ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τους ευεργετηθεντες.ας μαθουμε πια να σεβομαστε τουσ ικανους και τους εντιμους και γιατι οχι και τους καθαροαιμους κομματικους.μακαρι να κατεβει το παληκαρι γιατι αγαπαει τον τοπο του

Ανώνυμος είπε...

τι λετε; διαβασα Διομηδης??????? Μακάρι βρεν παιδιά, νεοι και ικανοι επιτελους,άντε σταματήστε τις κακίες.Δώστε θάρρος στους νέους και βοηθήστε για το καλό του τόπου.Συγγνώμη Γιάννη μου αλλά δεν κάνεις γι αυτή τη δουλειά,κάτσε και απόλαυσε τη συνταξούλα σου. Καλό βράδυ σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους , οι στρατιωτικοί ας κάτσουν στα σπίτια τους. μια ζωή γλείφουν για να πάρουν κανένα βαθμό , κ μόλις αποστρατεύονται ξεχνάνε πως πήραν τους βαθμούς τους και νομίζουν ότι είναι μεγαλοστρατηγοί.. βαρεθήκαμε, δεν γουστάρουμε άλλους χηνοφώτηδες και παρόμοιους τύπους..κι ας μας πει ο συγκεκριμένος κύριος πώς έφτασε εκεί που έφτασε.μπορεί να μας το πει?? ή ντρέπεται..?κ σε ποιον το χρωστάει???

Αντικυραίος είπε...

Γιατί τόση πίκρα και θυμός από τους τελευταίους ¨ανώνυμους¨ ρε Διομήδη? Η ανασφάλεια και ο φόβος της συντριβής είναι κακοί σύμβουλοι.Ψυχραιμία ρε παιδιά, θα καείτε πριν αρχίσετε καν..........

θυμωμένη πολίτης είπε...

Ανώνυμε(?)τα πολύ "ευπρεπή" σχόλιά σου για έναν άνθρωπο που είναι σίγουρο οτι δεν γνωρίζεις,αλλά για τον οποίο είναι υπερήφανοι όλοι οι άνθρωποι που και τον ξέρουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του, σου επιστρέφονται άνευ σχολίων. Ο καιρός και οι συμπατριώτες του θα δείξουν ποιος έχει δίκιο.


Υ.Γ. ανώνυμε β΄ πώς φαντάζεσαι ότι τα σαλιγκάρια μπορούν να συνυπάρξουν με τους ΑΕΤΟΥΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες, υποστηρικτές του πολυ ικανου και πολυ βοιωτου ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Έλεος! είπε...

Ανώνυμε,βγάζοντας τους παραμορφωτικούς φακούς και το κερί από τ'αυτιά σου,και ψάχνοντας μεθοδικά την αλήθεια, θα δεχθείς ότι εάν ο Πατσαντάρας είχε "υποκύψει" σε κομματικά παιχνίδια, το πιθανότερο θα ήταν ακόμη Αρχηγός, σαν κάτι άλλους εκλεκτούς(!) της πρώην αλλά και της σημερινής κυβέρνησης. Αλλά είπαμε, χρειάζεται γενναιότητα για να παραδεχθεί κάποιος την αλήθεια.
Όσο για το πόσο "γνωστό" παλικάρι είναι και πόσο αγαπάει τον τόπο του ο κύριος Διομήδης, δεν έχει παρά να κάνει ένα απλό γκάλοπ στον υπό σύσταση νέο δήμο Δ.Α.Α.(αλήθεια δεν φέρνει κάτι σε Δ.Ν.Τ. η νέα ονομασία?) και θα σας λυθούν οι απορίες. Αλήθεια θα έχουν πολύ πλάκα τα αποταλέσματα για το καλό παιδί που αγαπάει τον τόπο του και έχει κάνει και πολλές "εξυπηρετήσεις", για τις οποίες θα πρέπει να είναι και ευγνώμονες κάποιοι φουκαράδες ,λες και δεν ήταν η δουλειά του αυτή, δηλαδή να κάνει τα διάφορα ρουσφέτια της τότε πολιτικής εξουσίας.Αυτά και περαστικά μας. Η αξιοκρατία βρήκε επιτέλους τον εκφραστή της.Δοξάστε τον!!!!!!(και μη χειρότερα)

Ανώνυμος είπε...

o patsantaras afou phre thn paxoyli syntaksi den exei xortasei kai uelei na faei akoma h nea dhmokratia mesa sto mpaxalo poy thn diakrinei kseplhronei logariasmoys me toys syntaksioyxoys. aytos sygoyra den htan stratiotikos alla politikos ston strato, dhladh den htan tagmenos sthn doyleia toy alla ekane politikh mesa sto strateyma.
den mporei akomh na ginonte ayta kyrie samara prepei na katebasete neoys politikoys me dynatothtes. gia fantastite tora apo to pasok na katevasoyn ton lymperh.

Ανώνυμος είπε...

o karampelas gia dhmarxos sthn d-a-a

Αντικυραίος είπε...

Ανώνυμε ποιός σου είπε ότι η υποψηφιότητα Πατσαντάρα επιδιώκει χρίσμα από τη Ν.Δ. και ότι με αυτό τον τρόπο kseplhronei logariasmoys me toys syntaksioyxoys(!!!). Μάλλον πλανάσαι πλάνην οικτρά. Όταν καταφέρεις να δεις τα πράγματα χωρίς αγκυλώσεις και εγκλοβισμούς ενδεχομένως μια συζήτηση μαζί σου θα είχε ενδιαφέρον......και μέχρι τότε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντικυραίος είπε...

Θα κλείσω την επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα θυμίζοντας το..."γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος".Εν τω μεταξύ....
-Καληνύχτα Διομήδη (και ας μη σε έχω δει ποτέ στην Αντίκυρα).
-Καληνύχτα νικολάκη, περαστικά σου (δεν πειράζει, είσαι μικρός(!) ακόμη, κάποτε θα ΜΑΘΕΙΣ).

Καίτη είπε...

Παιδία να μιλάμε στον αέρα για πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε είναι το μόνο εύκολο.Εγώ θα σας πω αυτά που πολύ καλά γνωρίζω:

Ο κ.Πατσαντάρας όταν αποστρατεύθηκε στις αρχές του έτους από την πολεμική αεροπορία, από την οποία από μικρό παιδί υπηρετούσε με κίνδυνο ζωής και με μισθούς που μόνο ντροπή για το ελληνικό κράτος μπορούν να χαρακτηριστούν, έκλαιγαν όλοι οι υφιστάμενοι του και οι γυναίκες τους μαζί, γιατί χάνανε έναν άριστο διοικητή και έναν άνθρωπο που τους στεκόταν επαγγελματικά αλλά και σε όλα τα οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα του κάθε ενός χωριστά και δεχόταν στο γραφείο του από τον πρώτο έως τον τελευταίο...σε ιεραρχεία.

Ένα τέτοιον άνθρωπο και επαγγελματία χρειάζεται ο τόπος, με καρδιά μικρού παιδιού, άριστες γνώσεις δημοκρατικής διοίκησης και δύναμη αετού για να αντέξει τα άνανδρα χτυπήματα ορισμένων...

Καίτη είπε...

Είναι εύκολο να μιλάμε για πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να γνωρίζουμε .Εγώ θα μοιραστώ μαζί σας αυτά που γνωρίζω πολύ καλά:

Όταν ο κ.Πατσαντάρας αποστρατεύτηκε στις αρχές του 2010 από το ΑΤΑ στη Λάρισα, όλοι οι υφιστάμενοί του ανεξερέτως πολιτικής πεποίθησης έκλαιγαν μαζί και οι γυναίκες τους!
Και ξέρετε γιατί, γιατί έχαναν έναν άνθρωπο από κοντά τους που ξέρανε ότι ήταν άριστος διοικητής και επαγγελματίας, μπορούσαν και στην πιο δύσκολη στιγμή να στηριχθούν πάνω του και να τους βγάλει πέρα, αλλά και γιατί ήταν πάντα δίπλα τους και στις προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες που ο καθένας αντιμετώπιζε και δεχόταν στο γραφείο του από τον πρώτο έως τον τελευταίο...σε ιεραρχία εννοώ γιατί για τον Γιάννη οι άνθρωποί δεν κρίνονται με τα γαλώνια και τη θέση αλλά με την ψυχή και φίλους έχει από τον πιο υψηλόβαθμο έως και τον πιο μικρό ψαρά τον οποίο τον θεωρεί και αδελφό.

Έναν τέτοιο άνθρωπο και επαγγελματία χρειάζεται ο τόπος μας, με άριστες διοικητικές γνώσεις, διοικούσε 3000 άτομα πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό, λέτε να μην ξέρει να διοικεί...αλλά και με καρδιά και ψυχή αετού για να αντέχει τις κακόβουλες επιθέσεις ορισμένων τώρα αλλά και μετά!

Καλή επιτυχία Γιάννη!

Ανώνυμος είπε...

O PATSANTARAS EXEI BALEI OLO TO SOI KAI GRAFEI. ENAS EPIKOINONIOLOGOS PREPEI NA TOY PEI OMOS OTI H STOLH DEN GRAFEI PIA....
GI'AYTO KARAMPELAS GIA DHMARXOS D-A-A.

Ανώνυμος είπε...

SOFIA TI SXESH YPARXEI METAXY TOY KOYTSOYMPA THS N.D. KAI TOY MIXA TOY PASOK??