Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Εφημερίδα είχε στα σκαριά ο Γκιόλιας

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που πρώτο (πιθανώς) μετέδωσε το fimotro.blogspot.com ότι ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας είχε ολοκληρώσει τις τυπικές διαδικασίες για την έκδοση ημερησίας εφημερίδας με τον τίτλο "troktiko".
Η απόφαση αυτή του Γκιόλια σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, κοινωνικά ευαίσθητους κι εθνικά επικίνδυνους είναι εμφανές ότι πιθανότατα μετέβαλε τις ισορροπίες στον εκδοτικό χώρο και πολλαπλασίαζε την ούτως άλλως υψηλή παρέμβαση της ομάδας "troktiko" στη δημόσια ζωή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι η είδηση...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εννούσε ο Σάκης ;

Ε και ? είπε...

οπως το καταλαβες ΑΝΩΝΥΜΕ 8.21 ο ΣΑΚΗΣ δεν αναλαμβανει ευθυνες... τα εριχνε στον ΒΟΙΩΤΟ ... και πες οτι θα εβγαζε εφημεριδα... ε ? και ? τι το κακο? για να τον δολοφονησουν ? θα εβγαζε τα βρωμικα τους στην φορα? δεν ξερουν οτι ειναι φονιαδες? δεν το ξερουν ? βοα η χωρα με τον φονο που διεπραξαν?
Ας εβγαζε και εφημεριδα, ας εκανε οτι ηθελε ο δημοσιογραφος... σκοτωνουν ανθρωπο ετσι ? οι φονιαδες....
Ο Σακης εχει αγνοια... πινει καμποσα ποτηρακια, γεματα, ζαλιζετε, πεταει οτι κατεβαζει η ζαλισμενη σκεψη του.
Αν ειναι μαγκας, ας μας πει γιατι εγινε ο φονος του δημοσιογραφου... οταν μπηκε μπροστα στις ευθυνες του... πηγε να στρημωξει τον ΒΟΙΤΩΤΟ ......

Ανώνυμος είπε...

Ε και...? (ανώνυμος 8.21)
Σιγά μην είναι αυτός ο λόγος...ποιος ξέρει..και σιγά μην μάθουμε......
Να ζήσετε να τον θυμάστε(στους συγγενείς..)

Ανώνυμος είπε...

olympia.gr

Ανώνυμος είπε...

.....μπορεί να είμαστε άτυχοι με τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε και μας αξίζουν (?) αλλά κουτόχορτο δεν τρώμε... διαβάστε τη δημοσκόπηση της Σεμίνας Διγενή στο σάιτ της mediasoup.gr για τον Γκιόλια και θα καταλάβετε ότι δεν τσίμπησε ο κόσμος..