Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Δεν ενδιαφέρεται ο Καράμπελας...

Λιβαδειά 20/07/2010
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μου, ως προς την ενδεχόμενη εμπλοκή μου στις δημοτικές εκλογές, δηλώνω κατηγορηματικά , αφού πρώτα τους ευχαριστήσω για το πραγματικό τους ενδιαφέρον, ουδέποτε εκδήλωσα ενδιαφέρον για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου του νεοσύστατου δήμου Λιβαδειάς και ούτε πρόκειται να το πράξω. Πάντα στην πρώτη γραμμή στους αγώνες της παράταξής μου, θα στηρίξω τις επιλογές του νέου μας Προέδρου.
Με εκτίμηση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που είχε πιθανότητα να πάρει το Δήμο...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

oxi re gamoto...
karampeeeeeela o laos ths livadeias kai ton perichoron se parakalei na to skefteis pali kai na mhn anakateyteis me tipota...

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε γιάννη..έχασε η βενετιά βελόνι..

Ανώνυμος είπε...

με αφορμη τι;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα στην πρώτη γραμμή στους αγώνες της παράταξής μου, θα στηρίξω τις επιλογές του νέου μας Προέδρου.Σα δε ντρεπεται.Ξεχασε τι ελεγε για τον νεο του προεδρο εξω απο την εκκλησια μας στις 21/9/09?Εμεις δε τα ξεχναμε.Στη Ντορα , υπασπιστης του Κιλτιδη.Αυτο του αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

ασχολειστε με βλακειες.Μηπως ξερει κανενας απο εσας τις σχεσεις ντορας κακλαμανη?ολοι εσεις που τωρα μιλατε καποτε βρειζατε τον σαμαρα που πουλησε τον μητσοτακη.ρεταλια

Ανώνυμος είπε...

Καραμάνης Καράμπελας.έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα.χειρότεροι από τους παλιούς.μόνο το προσωπικό συμφέρον τους νοιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10.19 δεν ξερω τι ειδους σχεσεις υποννοεις,αλλα αν δω κι αυτο θα πεθανω.Οσο για τα ρεταλια,στη ντορα και τον κιλτιδη γρηγορα.