Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Επιστολή Ευταξία για τη ΔΕΥΑΛ

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ κ. Μπάμπης Ευταξίας απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες για τα τεκταινόμενα στην πολύπαθη δημοτική επιχείρηση της Λιβαδειάς. Ο κ. Ευταξίας επιτίθεται στο Εργατικό Λιβαδειάς και στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Δείτε.


Αγαπητοί συμπολίτες,
Το τελευταίο διάστημα μεγάλος ντόρος γίνεται για τη ΔΕΥΑΛ.
Όλοι οι εργαζόμενοι καθημερινά αγωνιούμε και παλεύουμε για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στις καθημερινές ανάγκες της πόλης μας και των γύρω οικισμών για ποιότητα στο νερό, στα αποχετευτικά δίκτυα και στο Βιολογικό Καθαρισμό. Αντιστεκόμαστε σε όλα τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος όλων των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ. Αντιστεκόμαστε σε απόψεις νεόκοπων συνδικαλιστών και παραγόντων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τα έξοδα παράστασης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ.

Εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε εδώ και χρόνια για την καλύτερη λειτουργία τη ΔΕΥΑΛ. Είμαστε οι πρώτοι που αγωνιζόμαστε για την αποπεράτωση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού και προσπαθούμε να απομονώσουμε όλους αυτούς τους παράγοντες που βάζουν φρένο σε όλα τα παραπάνω.
Ως Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ καταγγέλλω τη στάση του ξεπουλημένου εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς ο οποίος στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8/3/2010, όπου συζητήθηκε το θέμα της ΔΕΥΑΛ, με βρώμικο τρόπο υπονόμευσε τον αγώνα μας για να μην κοπούν τα επιδόματά μας, στη συνέχεια επιδόθηκε σε πρωτοφανή λυσσαλέα επίθεση κατά της αγωνιστικής πορείας μου που είναι σταθερά υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων. Αυτός που στην πρόσφατη 3ωρη στάση εργασίας όπου όλοι οι εργαζόμενοι βροντοφωνάζαμε ΟΧΙ στα τελευταία αντεργατικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ, αυτός «αγωνιζόταν» σε γνωστό καφενείο της Ταμπάχνας για τη μπιρίμπα. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΛ χτυπάνε κάρτα στις 7 το πρωί και όχι στις 12 για μπιρίμπα και στις επιτροπές για να πάρουν τα έξοδα παράστασης.
Σε ό,τι αφορά την αιχμή για τη στήριξη που παρέχει το ΛΑΟΣ στους εργαζόμενους, δεν μου κάνει εντύπωση, αφού από κοινού ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Ν.Δ. είναι αυτοί που καλούν τους εργαζόμενους να ματώσουν για να αυξηθούν για ακόμα μια φορά τα κέρδη των αφεντικών.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ μιλούν επώνυμα και καθαρά και όχι με ανώνυμες επιστολές γι αυτό δε δεχόμαστε συμβουλές από ανδρείκελα.
Ευταξίας Μπάμπης
Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρέπεστε ρε να μην ξέρετε μπιρίμπα!!

Ανώνυμος είπε...

Eρωτήσεις στον κ. Ευταξία :

1ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ?

2.ΠΟΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ?

3. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 60% ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ?

4.ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ?

5. ΩΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΝΕΡΟ ( 9% Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΜΟΙΜΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΤΟΙ ?

ΥΓ

Δεν χρειαζεται να απαντησει στο blog αλλα ας προετοιμαστει για πειστικες απαντησεις για τους ελεγκτες δημοσιας διοικησης

Ανώνυμος είπε...

΄Εχει δίκιο ο ανώνυμος, οι "μποστάρηδες" πρέπει να τα γνωρίζουν όλα, εκτός από "μπιρίμπα" και τον τρόπο ή τους τρόπους να σπιλώνουν την ιστορία των συναδέλφων τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΔΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΟΠΑΠ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.