Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Παραίτηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ θα ζητήσει η Γιώτα Πούλου!!!

Την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ σκέπτεται σοβαρά να ζητήσει -σύμφωνα με πληροφορίες της viotia- η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώτα Πούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς κατά την αυριανή συνεδρίασή του. Η αρχηγός της δημοτικής παράταξης ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ του ΑΥΡΙΟ θα ζητήσει τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αποτελείται από τους αρχηγούς ή τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και από άλλα πρόσωπα που είναι σε θέση να διασφαλίσουν τη διαφάνεια στην όποιας μορφής έρευνα για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΛ και να εγγυηθούν ότι οι ευθύνες για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη δημοτική επιχείρηση θα αποδοθούν σε όσους ανήκουν.
Φαίνεται ότι τα πράγματα στη ΔΕΥΑΛ είναι ακόμη χειρότερα από όσο φαίνονται και οι εξελίξεις απειλούν να λάβουν διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου. Υπό αυτή την οπτική με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Τσιφή στην αίτηση/απαίτηση της Γιώτας Πούλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια σοβαρή πρόταση για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να έρθουν όλα στο φως.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν περασει η προταση τοτε θα μιλαμε για συγκαλυψη. Ελπιζω η δημοτικη αρχη να δειξει την απαραιτητη σοβαροτητα στο θεμα της κακοδιαχειρισης στη ΔΕΥΑΛ