Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Θεατρική σκηνή στο Δίστομο!

Τη θεατρική του στέγη απέκτησε το Δίστομο. Την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια και η παρουσίαση του θεάτρου που έστησε σε ειδικό χώρο, πλησίον του Αρχαιολογικού μουσείου στη Κάτω Πλατεία της ιστορικής κωμόπολης, το Θεατρικό Εργαστήριο "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ του ΔΙΣΤΟΜΟΥ".
Μετά την παρουσίαση των χώρων (σκηνή, καμαρίνια, αίθουσα, σύστημα προβολής κ.λπ.) η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει αντιπροσωπευτικά δείγματα.
Το Θεατρικό Εργαστήριο ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί με πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων από την περιοχή του Δήμου Διστόμου, που είχαν είδη μια διακριτή παρουσία στο χώρο αυτό της καλλιτεχνικής δημιουργίας είτε ατομικά είτε συλλογικά. Τώρα απέκτησαν τη δική τους θεατρική «φωλιά» την οποία και διαμορφώσαν μόνοι τους με μεράκι και προσωπική εθελοντική εργασία.
Αν είστε από την περιοχή ή βρεθείτε την Κυριακή ή άλλη μέρα επισκεφθείτε τους και βρείτε έναν τρόπο να τους στηρίξετε! Ο καλύτερος βέβαια τρόπος είναι η παρουσία και το χειροκρότημά σας σε μια παράστασή τους, αλλά να είστε βέβαιοι ότι και μια οικονομική συνδρομή όσο μικρή και εάν είναι θα πιάσει τόπο.
Υπεύθυνος του Θεατρικού Εργαστηρίου και σκηνοθέτης των παραστάσεών του είναι ο κ. Τάσος Σταθάς (τηλ. 6979163816).

Δεν υπάρχουν σχόλια: