Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ερώτηση Αγάτσα για σχολείο Ακραιφνίου

Ερώτηση Αγάτσα για σχολείο Ακραιφνίου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επιδιορθώσεις των κτιρίων των σχολικών συγκροτημάτων είναι αρμοδιότητα της νομαρχίας και των δήμων και οχι του υπουργείου.
Είτε η κυρία αγάτσα δεν το έμαθε αυτό τόσα χρόνια στην νομαρχία είτε το ξέρει και μας δουλεύει.

Ροζαλία είπε...

η κ. Αγατσα είναι της κυβερνησης ή της αντιπολίτευσης;

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια
καλα κανει και ζητα πράγματα, αλλα απευθύνεται σε λαθος φορεα. Αλλά όταν δεν παταγε στη νομαρχια το ποδι της ποτε, πως να μαθει ποιες είναι οι αρμοδιότητες της νομαρχίας;
γκαφα με περικεφαλαία εκτός και εαν το ξέρει και κοροιδευει τους κατοικους του χωριού προκειμένου για μια ακόμη φορά να κάνει ντορο γυρω απο το ονομα της.

μέτοικος είπε...

Στην αρμοδιότητα των ΟΤΑ είνα η συντήρηση των σχολείων. Για σοβαρές επισκευές, όπως πχ. μετά από σεισμό, είναι αρμοδιότητα του ΟΣΚ και του ΥΠΕΠΘ(&ΔΒ).

Ροζαλία, η κα Αγάτσα είναι του Εληνικού λαού, πρώτα, και του Βοιωτικού λαού, μετά. Είναι βουλευτίνα και ο ρόλος της, όπως όλων των βουλευτών, είναι να ελέγχει την κυβέρνηση.

Υ.Γ. Δεν είναι κυβέρνηση <-> αντιπολίτευση αλλά συμπολίτευση <-> αντιπολίτευση. Ελπίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά.

Ροζαλία είπε...

ξέρω πολυ καλά τη διαφορα Μέτοικε! επαναλαμβάνω και στεκομαι επί της ουσίας και της ποιότητάς της (της ουσίας), προς ποιν απευθύνεται ο έλεγχος; Διοτι όπως διατυπώνεται το δελτιο τυπου, δεν προκύπτει το αυτονόητο, δηλ,ότι καταγραφουμε τα διαπιστωμένα προβλήματα και τα γνωστοποιούμε στους συναδελφους μας αρμοδίους προς τούτο, για να τα λύσουν ως κυβέρνηση-συμπολίτευση.
την ίδια ερλωτηση θα έκανε κι ο Γιαννακης ή οιοσδήποτε βουλευτής χωρίς δυνατότητα λύσης.