Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Η ΠΟΕ ΟΤΑ στην απεργία της Πέμπτης

Εκλεισαν τον ΧΥΤΑ στη Θήβα οι Σύλλογοι Εργαζομένων Δήμου Θηβαίων και ΕΣΕΒ ΟΤΑ και συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία της 11ης Μαρτίου. Δείτε την ανακοίνωση και μην βγάζετε τα σκουπίδια ως την Παρασκευή.


Οι Σύλλογοι Εργαζομένων Δήμου Θηβαίων και ΕΣΕΒ ΟΤΑ ύστερα από την απόφαση της εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ, να συνεχιστεί το κλείσιμο των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας, προχώρησαν στο κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. της Θήβας από τη Δευτέρα 8/3/2010 και θα περιφρουρήσουν δυναμικά αυτή την απόφαση να παραμείνει κλειστός ο Χ.Υ.Τ.Α μέχρι την Πέμπτη 11/3/2010 (ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας ΓΕΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ) .
Η απόφαση αυτή έγκειται στο πλαίσιο των αντιδράσεων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα κοινωνικά άδικα και μονομερή μέτρα της Κυβέρνησης που φορτώνει τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε., μετά την έκτακτη συνεδρίαση της στην οποία κλήθηκαν και παρευρέθηκαν τα Δ.Σ. των Συλλόγων των Εργαζομένων, συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα μας και ο Χ.Υ.Τ.Α. θα παραμείνει κλειστός μέχρι και την Πέμπτη.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων, Θίσβης, Τανάγρας, Σχηματαρίου, Πλαταιών, Ακραιφνίας, Θεσπιαίων, Δερβενοχωρίων, Βαγίων και Αλιάρτου να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας και να μην βγάζουν τα σκουπίδια μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: