Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός Δήμου Λεβαδέων


Eιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιαβδειάς θα πραγματοποιηθεί την 19η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Δήμου Λεβαδέων, στην Κρύα Λιβαδειάς.
Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Λεβαδέων για το έτος 2013.   
                         

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ
Η ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΖΙ(ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να κάνει κωλοτουμπες???
Πάλι αντιπολίτευση θα ειναι αλλά μείζονα...
Το 2019 θα ειναι δήμαρχος με αξιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

@ 4:21
Βλέπεις μπροστά! Το 2019 πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλό πρόγραμμα για τον Δήμο, άσε που μέχρι τότε θα έχει γίνει και το Ξενία για το οποίο δεν έκανε ούτε μια αναφορά παρότι "γειτονεύει"! Σκέψου ότι η συγκέντρωση έγινε μόλις λίγα βήματα πιο πέρα, αν δεν βλέπει έξω από την πόρτα της πόσο μάλλον για μακρύτερα!
Βοιωτέ αν έχει έστω και μια αναφορά για το Ξενία μελλοντικά τότε το συγκεκριμένο blog με τα σχόλιά του θα έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το μονόζυγο έχει ήδη τοποθετηθεί στο συνεδριακό κέντρο! Ο λόγος του ότι επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος είναι ότι επέμενε η Γιώτα καθώς είναι ψηλοτάβανο και συνεπώς ιδανικό για τέτοιου είδους αθλήματα! Βέβαια επειδή εκφράζονται φόβοι μήπως πέσει και την πλακώσει, λόγω της ονομασίας του (Χρήστος Παλαιολόγος) όπως έχουμε διαβάσει σε άλλα σχόλια, έχει ζητηθεί και ειδικό δίχτυ για τους σοβάδες!

Ανώνυμος είπε...

δεν την ξερω και δεν την γουσταρω την κυρια, αλλα ειστε αδικοι μαζι της, η κωλοτουμπα ειναι αθλημα της νδ, πασοκ, δημαρ, λαος κτλ κτλ κτλ. ετσι για να μην ξεχνιομαστε

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ την ξέρω αλλά θυμάμαι! Η συγκεκριμένη την κωλοτούμπα την έχει χόμπι από τότε που ήταν Δημοτική αρχή! Κάποτε ήταν αντιδήμαρχος και ο Παλαιολόγος αντιπολίτευση και βγαίνει τώρα και διαρρέει ότι είναι συνεχίστρια του Παλαιολόγου και ΣΥΡΙΖΑ! Αν δεν είναι αυτή κωλοτούμπα τότε ποία είναι?

Ανώνυμος είπε...

άρα η νδ,πασοκ,δημαρ,λαος έχουν πολυσυλλεκτικότητα!!!!!!! φτού φτού












Ανώνυμος είπε...

Πολυσυλλεκτικότητα έχει και το ΣΥΡΙΖΑ με το μισό ΠΑΣΟΚ πλέον και τις τόσες συνιστώσες δεν θα βγάζει άκρη..!