Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εργαζομένοι ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς για ΙΚΑ


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η ως τώρα κατάσταση με τους γιατρούς να σε καλούν στο ιδιωτικό τους ιατρείο εμπορευόμενοι την κρατική παροχή και γράφοντας αναρρωτικές σωρηδόν, φάρμακα κατά παραγγελία κλπ, μας άρεσε και την νοσταλγούμε?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μπούρα πρόεδρε ΟΤΑ ,το κόμμα στο οποίο εσχάτως κατέληξες θα κρατικοποιήσει τράπεζες . εργοστάσια και πολλά άλλα. Και σε πειράζει που κρατικοποιείται εντελώς η Υγεία? Σου αρέσει δηλ να αλωνίζουν τα λαμόγια και να συνταγογραφούν δις στα ιδιωτικά ιατρεία?

Ανώνυμος είπε...

Οταν ασχολιοταν μονο με τον Ολυμπιακό ο Μπουρας ξεφτιλιζοταν λιγοτερο

Ανώνυμος είπε...

Γραφει η Βασούλα κάργα φάρμακο και σου το ζητάει σε ψήφο μετά. Αφοπλίστε τα λαμόγια. Κρατική παροχή μόνο απο κρατικο λειτουργο Μπράβο Αδωνη

Ιntruder είπε...

Οι δεξιοί καταργούν τη σχέση με τους ιδιώτες και την υπερασπίζονται οι ...Συριζαίοι.... Ελλάς το μεγαλείο σου...

Ανώνυμος είπε...

9.45 Του χαλάνε το πελατειακό. Αν δεν υπάρχει ο γιατρός ο δικός μας να βολεύει το δικό μας τον εργαζόμενο και μεις να του επιτρεπουμε να ξεσκιζει μετα τα βιβλιαρια, πως θα συντηρησουν οι συνδικαλιστες το συστημα?

Ανώνυμος είπε...

Ξηλώνονται τα μαγαζάκια κι οι συνδικαλιστές πάντα με τα συμφέροντα. Σας βαρεθήκαμε. Μόνο ένας τρελλός σαν τον Αδωνι θα τα έβαζε με γιατρολαμόγια. Η ανακοίνωση Μπούρα άλλο ένα άγος . Εχει λαμπρό μέλλον στη λαμογιά το άτομο αλλά θα έρθει κι η σειρά των ΟΤΑ που είναι Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ , ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Αυτό δεν φοβάστε συνδικάλες? Θα βγουν και τα δικα σας δΟντακια ενα ενα ....

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη πες αλεύρι, η τρόικα σε γυρεύει...

Ανώνυμος είπε...

καλά πέσαν όλα τσακμάκια εδώ μέσα!!! Δηλαδή ο άδωνις έχει φτιάξει κρατική βιομηχανία φαρμάκων και πετάει έξω τους ιδιώτες??? με τέτοιο εγκέφαλο μόνο νδ μπορείτε να ψηφίσετε και αυτό να κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπούρας πως ακριβώς δηλώνει εργαζόμενος στον ΟΤΑ, αφού κάθε πρωί πίνει καφέ στον πεζόδρομο ?

Ανώνυμος είπε...

Να δω τωρα τους Ικατζηδες που μας το επαιζαν βαρια πεπονια κι αν δεν τους τα εχωνες στο ιατρειο τους σε γραφανε κανονικα μεσα στο ΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Να δω τωρα τους Ικατζηδες που μας το επαιζαν βαρια πεπονια κι αν δεν τους τα εχωνες στο ιατρειο τους σε γραφανε κανονικα μεσα στο ΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

4.24 Με τόσο αγώνα κι ιδρώτα που κάνουν οι συνδικαλιστές για όλους μας να μην πιούν κι ένα ρημαδοκαφέ ρε φίλε? Άσε που τώρα τον περιμένουν καθε μέρα τον Μπούρα και θα στενοχωρηθούν αν δεν πάει

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΚΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ .ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.Ο ΝΕΟΣ ''ΕΟΠΥΥ''ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.(Π.Ι.Α)

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των 6.00 είσαι ή ασχετος ή γιατρός του ΙΚΑ. Η Πρωτοβάθμια ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ γιατι θα παει ιδιος αριθμος ατομων για 8ωρο κι οχι για κλεφτο 3ωρο που ηταν τωρα. Βεβαια με μνημονιακο μισθο αλλα ολοι εκει ειμαστε. Οσο για το κοστος, τη μιζα των ΙΚΑΤΖΗΔΩΝ και το κοστος λειτουργιας τους ποιος τα πληρωνε?

ΛΙΒΑΔΕΙΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ελεος πια με την κινδυνολογία και την καταστροφολογία.... ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ (Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ)ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ? ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΜΕΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ?