Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Και πάλι άγονος ο διαγωνισμός για το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ








Αγονος απέβη για μια ακόμη φορά ο διαγωνισμός για την υπεκμίσθωση του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς σε ιδιώτη. Κανείς επενδυτής δεν εμφανίσθηκε στο Δημαρχείο την προηγούμενη Παρασκευή παρά την τροποποίηση προς τα κάτω των οικονομικών όρων, όπως είχε συμβεί και τις δύο πρώτες φορές. Η δημόσια διαδικασία θα επαναληφθεί την Παρασκευή και στην περίπτωση που και πάλι ο διαγωνισμός αποβεί άγονος τότε ή θα αλλάξουν και πάλι οι όροι ή θα αποφασιστεί απευθείας ανάθεση της εκμετάλλευσης του ΞΕΝΙΑ. Σε όλες τις περιπτώσεις τα παιδαριώδη σφάλματα και ο ερασιτεχνικός χειρισμός της υπόθεσης από τη δημοτική αρχή σε συνδυασμό με τις ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις της ανακατασκευής που τοποθετούν την διαδικασία υπεκμίσθωσης  στο μέσον της απίστευτης ύφεσης μόνο ζημία προκαλεί στο ΞΕΝΙΑ, στη Λιβαδειά, στους πολίτες. 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα γίνει η απευθείας ανάθεση ??

Ανώνυμος είπε...

...στον σουβλατζή;

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν θα γίνει η απευθείας ανάθεση? Βοιωτέ εδώ σε θέλω....!!! Εδώ θα δούμε τι δημοσιογραφική έρευνα κάνεις !!!
(χεχεχεχεχεχε)

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία αυτή είναι καραστημένη από την αρχή ,για να γίνει απευθείας ανάθεση...Τώρα το καταλάβατε;Είναι γνωστό και το όνομα-βιτρίνα ,ενώ απο πίσω θα κρύβονται τα πολιτικά πρόσωπα,που θα είναι και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες.Τι κάνει νιαου νιαου λοιπόν;Ποιά η αντίδραση των Φίλων Ξενία;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άμα ξέρει σε ποιον θα γίνει η ανάθεση, περιμένεις να στο πει δημοσίως ?

Βασίλης είπε...

Μην τους υπερεκτιμάτε ,δεν ξέρουν τι τους γίνετε και κάνουν ότι να είναι. Οι άνθρωποι απλά πειραματίζονται και ότι κάτσει.
Αυτή είναι η πολιτική Παπαγγελή ,έτσι ασκεί τοπική αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια τώρα, δεν το έχετε καταλάβει ακόμη.
Για αυτό θα πάει σπίτι του!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η άλλη...η "μηχανικός", καμαρώσαμε αντιπολίτευση και πλάνο που έχει για το Ξενία! Ρε ούστ όλοι τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΙΩΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ .
ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ .
ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΙΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ... ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΕΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΛΕΩΦΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ (ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΩΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!