Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Παίρνουν την Παιδική Χαρά από το Κυριάκι

Μετά το δημοσίευμα της viotia Δήμος Λεβαδέων: Υπέβαλε παραίτηση και ο Κιούσης και τις αντιδράσεις που προκλήθηκανμε μια κορδέλα ο Δήμος Λεβαδέων έχει απομονώσει την Παιδική Χαρά στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο Κυριάκι. Αναμένονται αύριο οι Τεχνικές Υπηρεσίες για την μεταφορά της. Το εκ του μή όντος θέμα που δημιούργησε ο Δήμος Λεβαδέων αναμένεται να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Παπαγγελής δεν μπορούσε να μεταλαμπαδεύσει λίγους κανόνες Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Πρόεδρο του Κυριακίου προκειμένου να μην γίνουν ρόμπα ?

Δυστυχώς όμως και η Κα Πούλου πάλι δεν πήρε χαμπάρι τι γίνεται στο χωριό της και τρέχει πίσω από τα δημοσιεύματα του Viotia Blog.
Θέλει να διοικήσει και το Δήμο με αξιώσεις !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν φτάσουμε στο σημείο να μας διοικήσει η Πούλου ζήτω που καήκαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δώσατε μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα Βοιωτέ, παιδική χαρά πήγαν να φτιάξουν όχι πυρηνικό εργοστάσιο!

βοιωτός είπε...

5.53
Στην αυλή τους φίλτατε ας κάνουν οτιδήποτε θέλουν. Στις πλατείες και προκειμένου για δημόσια έργα τηρούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Η δημοτική αρχή δεν τήρησε τη νομιμότητα και είναι υπόλογη για μια ακόμη φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

βοιωτός είπε...

8.46
Πες αλήθεια. Μας δουλεύεις έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ αφού βρίσκουν χρήματα με μεγάλη άνεση και κατασκευάζουν μόνοι τους Δημόσια έργα χωρίς μελέτες ,χωρίς διαγωνισμούς ,χωρίς επίβλεψη ,μήπως να τους αφήσουμε να ξαναφτιάξουν μ΄ αυτές τις γρήγορες διαδικασίες και τα ΧΥΤΑ της Λιβαδειάς ?
Μήπως να τους κάνει φροντιστήριο ο πρόεδρος την Κοινότητας Κυριακίου για το πως φτιάχνονται τα έργα?

Γατάκια !!!!! που το παίζετε πως γνωρίζετε Τοπική Αυτοδιοίκηση !!!!!

Α!! Ρε Πούλου κοιμάσαι όρθια και πληρώνεις ξενοδοχείο .Πήγαινε για εκπαίδευση στο Παπαγγελή και ξανά έλα το Σεπτέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι μια παιδική χαρά μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει! Ας δείξουμε κάπου κάποια ευαισθησία και ας δούμε κάποια πράγματα λίγο πιο ρομαντικά. Ας τηρηθούν λοιπόν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να την απολαύσουν οι επόμενες γενιές!
Η Ελλάδα της γραφειοκρατίας και στην χαρά των παιδιών!

Ανώνυμος είπε...

Η Πούλου τι δουλειά έχει με το Κυριάκι πλέον και την αναφέρετε, ακόμη και στο προφίλ της στο Facebook τόπο καταγωγής Λιβαδειά γράφει!

Ανώνυμος είπε...

10:14
Όντως η Γιώτα στο Facebook γράφει τόπο καταγωγής Λιβαδειά το είδα και εγώ....!!!
Φοβάται μάλλον μην την πουν χωριάτισσα οι "υψηλές της γνωριμίες", κρίμα γιατί οι Κυριακάτες είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας!
Ποιος ξέρει του χρόνου μπορεί να βάλει τόπο καταγωγής Παρίσι ή Βρυξέλλες!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ερώτηση!!!
Υπάρχουν οι κουμουνιστές στο Δημοτικό Συμβούλιο ή έχει αναλάβει μονοπωλιακά την αντιπολίτευση η Κα Πούλου ???

βοιωτός είπε...

@Haralambos Sanidas
Ασφαλώς η viotia δεν υιοθετεί τις κατηγορίες που απευθύνετε προς τους κατοίκους στο όμορφο Κυριάκι.
Ομως δεν είναι ξεκάθαρο: Ανεξαρτήτως όλων αυτών εσείς τάσσεστε εναντίον της νομιμότητας; Είστε εναντίον των διαδικασιών;

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύετε την Πούλου με την αριστερά και τους κομμουνιστές, έχει ένα παρελθόν συμπόρευσης με την δεξιά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αριστερή γιαλαντζί με καιροσκοπικές τάσεις!

Ανώνυμος είπε...

Μια παιδική χαρά, που έγινε με αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης υλικά και δεν παρέχει εγγυήσεις ασφαλείας τους και που ίσως θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στα παιδια, που την χρησιμοποιούν, καλώς έγινε και απομακρύνθηκε. Το αν η φίλη μου Πούλου κρύβει την καταγωγή της ή όχι είναι πρόβλημά της, το αν είναι κομμουνίστρια (που δεν είναι κιόλας) είναι θέμα του ΚΚΕ που δεν την διαγράφει. Οι διαδικασίές όμως για το αν τηρήθηκαν ή όχι είναι δευτερέυον. Το πρωτεύον είναι ότι μερικοί πολίτες αντιλήφθηκαν την έλλειψη και με δικά τους χρήματα (έστω και υστερόβουλα) έκαναν μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και οι υπεύθυνοι δημοτικοί άρχοντες, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, αντί να αναλογιστούν ότι οι εξελίξεις, οι ιδέες και οι ανάγκες τους προσπερνούν και τους ξεπερνούν έχουν αμολύσει τα παπαγαλάκια τους και λένε ασυναρτησίες (το άλφα με Μι κεφαλαίο). Και οι εργολάβοι εκμεταλλευόμενοι τα καινά κενά αυτά τρυπώνουν και αυγατίζουν τον πλούτο τους έχοντας και πολική άποψης παρακμιακή. Μήπως όμως φταίμε κι εμείς γιατί εμείς τους εκλέγουμε?

βοιωτός είπε...

7.19
Αρλούμπες. Δεν βγαίνει νόημα, μάλλον επειδή δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα το παιδί μου να πηγαίνει σε μία παιδική χαρά που δεν πληρεί τις προδιαγραφές ,που κατασκευάστηκε χωρίς κανόνες και επίβλεψη ,χωρίς κάποιος να εγγυάται για την στήριξη των οργάνων της παιδικής χαράς, δίχως κάποιος να εγγυάται για την ποιότητα των υλικών.
Το ότι κάποιοι συνέδραμαν οικονομικά για την μη νόμιμη αγορά των οργάνων είναι σε δεύτερη μοίρα και χωρίς μα χωρίς καμία σημασία μπροστά στην ασφάλεια και υγεία των παιδιών που θα παίζουν ανέμελα σε μία μη νόμιμη και με ασφάλεια παιδική χαρά.
Τέλος αυτό που έχω να πώ για τους αιρετούς ότι είναι άσχετοι ανίκανοι και επικίνδυνοι και θα ήθελα τη γνώμη τους αν θα συνέβαινε κανένα ατύχημα σε δικό τους παιδί σε μία τέτοια παράνομη κατασκευή ?