Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αγρότισσα στη Μαλεσίνα η Μιμή Ντενίση!


ΑΠηγγρότισσα στη Μαλεσίνα η Μιμή Ντενίσ

 
Επιστροφή στη φύση για την αγαπημένη ηθοποιόΗ Μαλεσίνα βρίσκεται περίπου μιάμιση ώρα έξω από την Αθήνα. Η Μιμή Ντενίση διαθέτει εκεί, ως γνωστόν, ένα καλόγουστο σπίτι, από αυτά που φιλοξενούνται στα περιοδικά διακόσμησης και ένα κτήμα 10 στρεμμάτων, το οποίο χαίρεται και αξιοποιεί, όπως δηλώνει η αγαπημένη ηθοποιός στο ένθετο thema people της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
«Ξέρω σας φαίνεται λίγο περίεργο. Η Ντενίση αγρότισσα σας κάνει λίγο κόντρα ρόλος. Κι όμως είναι ένας ρόλος που με συναρπάζει και με συγκινεί. Και να φανταστεί κανείς, ήμουν πάντοτε άνθρωπος της πόλης. Oταν πριν από πολλά χρόνια αποκτήσαμε αυτό το σπίτι στην περιοχή των στρατιωτικών, ο πατέρας μου, όπως όλοι οι άνθρωποι της γενιάς του οι οποίοι είχαν μεγαλώσει στη φύση μου έλεγε «πρέπει να φυτέψουμε δέντρα. Κτήμα χωρίς δέντρα που δε σου προσφέρει φρούτα, δεν είναι κτήμα»», τονίζει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.
«Δίνω τη μεγαλύτερη έμφαση στα λουλούδια», παραδέχεται και συνεχίζει: «Ήθελα το σπίτι να είναι συνεχώς ανθισμένο και επέλεξα λουλούδια που ανθίζουν διαφορετικές εποχές, ώστε να υπάρχει πρασινάδα αλλά και χρώμα όλο το χρόνο. Μιμόζες αλλά και βουκαμβίλιες έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.», δηλώνει η Μιμή Ντενίση, καταλήγοντας πως «Τόσα χρόνια μας έφαγαν τα φρου φρου και τα αρώματα. Και σας το λέω εγώ που και φρου φρου φόρεσα και αρώματα. Οι εποχές άλλαξαν κι αφού χορτάσαμε νεοπλουτισμό και έλλειψη μέτρου, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε πιο απλές αξίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: