Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη γέννα από άντρα στην Ευρώπη!


Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα Bild

O πρώτος άνδρας στην Ευρώπη που κυοφορούσε το παιδί του, γέννησε, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα "Bild".

Πρόκειται για έναν τρανσέξουαλ από το Βερολίνο, ο οποίος είναι πλέον ο τρίτος άντρας στον κόσμο που γέννησε το παιδί του.

Για του λόγου το αληθές, η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας παρουσιάζει τα ντοκουμέντα – ήτοι το πιστοποιητικό γέννησης του μωρού. Σύμφωνα με τα χαρτιά, το μωρό ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο και η γέννα έγινε στο Βερολίνο. Το φύλο του μωρού, μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί όπως και το όνομα του τρανσέξουαλ Βερολινέζου.

Ο δεύτερος άντρας στον κόσμο που κυοφόρησε το παιδί του, γέννησε το 2010 στην Καλιφόρνια, ένα χρόνο μετά την γέννα του πρώτου τρανσέξουαλ στον κόσμο, του Τόμας Μπίτι από το Ορεγκον των ΗΠΑ. Πρόκειται γα τον Σκοτ Μουρ ο οποίος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Σκοτ και ο σύζυγός του, Τόμας, γεννήθηκαν κορίτσια και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν το φύλο τους.

Ο Τόμας Μπίτι από το Ορεγκον ήταν ο πρώτος τρανσέξουαλ στον κόσμο ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο το 2008, όταν μαθεύτηκε ότι κυοφορεί το παιδί του. Ο Τόμας, που είχε γεννηθεί γυναίκα, έκανε αλλαγή φύλου. Είχε υποβληθεί σε χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις και σε ορμονοθεραπεία, όμως είχε κρατήσει τα γυναικεία όργανα αναπαραγωγής. Αποφάσισε να προχωρήσει σε τεχνητή γονιμοποίηση επειδή η σύζυγός του, Νάνσι, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά λόγω υστερεκτομής.

Ο Τόμας σήμερα έχει τρία παιδιά - ηλικίας 5, 4 και 3 ετών- και έχει αναλάβει την κηδεμονία τους μετά το διαζύγιο με την σύζυγό του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: