Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Απόλυση όλων των εργαζομένων σε ΛΑΡΚΟ, ΕΛΒΟ και ΕΑΣ ζητεί η Τρόικα


 απόλυση όλων των εργαζομένωνΤο κυβερνητικό σχέδιο για την εκκαθάριση εν λειτουργία των τριών αμυντικών βιομηχανιών, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ, απέρριψε σήμερα η Τρόικα με τελεσίγραφο που απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση.

Την είδηση αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Στο μήνυμα αναφέρεται ότι η Τρόικα δεν συναινεί στη διάθεση 40 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό υπό μορφή «δανεισμού», προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο αναδιάρθρωσης-εξυγίανσης των αμυντικών βιομηχανιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές ζητούν επίσης την απόλυση όλων των εργαζομένων, χωρίς μάλιστα αποχημίωση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για υπαλληλους της βουλης-βουλευτες περιφερειακους και δημοτικους συμβουλους προβλεπεται τιποτις ????? θελουν μια χωρα ανεργων οπου ο ενας θε τρωει τις σαρκες του αλλου . να επιζησουν οσοι ειναι διορισμενα παιδια του μηχανισμου της καταστροφης της ελλαδας !!7Ο% ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπτυξη προχωρά ραγδαία!

ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΡΙΠΟΥ είπε...

να καταλαβω και εγω ποσο βλακεια υπαρχει σαυτο τον ερημο τοπο που θα φτασει την μαυρη αυγη ψηλα, πες μου ρε φιλε 2 λογους οχι 10 να ψηφισω και εγω