Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Λεβαδέων: Υπέβαλε παραίτηση και ο Κιούσης

Διαρκώς νέα προβλήματα ανακύπτουν στον Δήμο Λεβαδέων, προβλήματα που οφείλονται σε αστοχίες, σε βιασύνη και σε ανέπαρκεια περί τη διοίκηση.
Αυτή τη φορά στο Κυριάκι τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο Παιδική Χαρά χωρίς να έχει τηρηθεί η νομιμότητα, χωρίς να υπάρχουν πράξεις αγοράς ή δωρεάς και αντίστοιχες εγκρίσεις ή αποδοχή.  Οι περιοίκοι της Πλατεία Αγίου Νικολάου έχουν ξεσηκωθεί και απειλούν τώρα τον Δήμο Λεβαδέων με δικαστική προσφυγή στην περίπτωση που η επίμαχη Παιδική Χαρά δεν διαλυθεί.
Υπό τη σκιά των σοβαρών γεγονότων αυτών που έχουν αναστατώσει το όμορφο χωριό της Λιβαδειάς με πολλές καταγγελίες κατοίκων να φτάνουν στη viotia, την παραίτησή του υπέβαλε στον Δήμο Λεβαδέων ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου κ. Λουκάς Κιούσης, που θα παραμείνει μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Εν τω μεταξύ για τους αναγνώστες που ερωτούν ο δημοτικός σύμβουλος Λεβαδέων κ. Β. Παπαλάμπρος έχει κατστήσει οριστική την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΔΕΠΟΔΑΛ από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 όπως πρώτη η viοtia μετέδωσε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάζω στοίχημα ότι τελευταίος θα φύγει ο βλαχοπρόεδρος Καραμάνης, μην έχοντας αντιληφθεί ότι θα έχει αλλάξει δημοτική αρχή.

Και μιας και έβαλα στο στόμα μου "ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ", έχω μια ερώτηση για αυτόν. Γιατί φέτος είναι απών το μαγαζί του από τα Τροφώνια; Φιλαρμονική γιοκ. Χορωδία γιοκ.
ΥΓ. Το Δημοτικό Ωδείο άνοιξε ή ακόμα είναι υπό παραίτηση όλοι; Όχι ότι θα πήγαινα να γραφτώ αλλά να δω αν θα πληρώνονται ακόμα οι βλαχουπάλληλοι του Δήμου μας (μη χέσω).

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτός δεν κατάλαβε πως είχε εκλεγεί πρόεδρος και δεν είχε διοριστεί ΣΕΡΙΦΗΣ στο όμορφο Κυριάκι ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ Ο ΠΕΡΙΟΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο 3ΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

sto kalo kai na min mas grafei....

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο ψευτοτσαμπουκάς, ο τραμπουκισμός και η παρανομία βαπτίζονται ΚΑΘΗΚΟΝ;
ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ έγιναν όσοι ψήφισαν τον ΣΕΡΙΦΗ και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω η παιδική χαρά να τοποθετηθεί πλησίον του ΧΥΤΑ και στον υποτιθεμενο χωρο πρασινου ώστε οι γονείς να περιφρουρουν τη διέλευση των παράνομων φορτηγών που διέρχονται πλησίον και εντός του χώρου εναπόθεσης.

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρίσκει σύμφωνους και τους αιρετούς ανεξαρτητου βαθμου (σεριφης, αντιδημαρχος κτλ ) που έχουν αδυναμία στις παιδικές χαρές....

Ανώνυμος είπε...

πιστευω οτι πρεπει να ξεσηκωθουμε ολοι και να κανουμε το παν για να ξαναστηθει η παιδικη χαρα στην πλατεια. μια πλατεια που ανηκει σε ΟΛΟΥΣ και ιδιαιτερα στα ΠΑΙΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

2.02

Αύριο πρωί ξεκινά η επανάσταση της Παιδικής Χαράς!
Θα χρεωθούν κράνη παλάσκες κτλ

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι θα τα καταφερουμε. πρεπει οι αληθινοι τραμπουκοι της πλατειας να παρουν το μαθημα τους και να καταλαβουν οτι η πλατεια δεν τους ανηκει ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!