Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ΠΕΤΡΙΤΕΣ με τον Σύλλογο Κρητών Βοιωτίας στη Λιβαδειά
Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Βοιωτίας ξανά κοντά σας στα πλαίσια των Τροφωνίων 2013 που διοργανώνει ο Δήμος Λεβαδέων. Ο Σύλλογός μας φιλοξενεί ένα νέο μουσικό σύνολο που κινείται στο χώρο της Κρητικής Παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής. « ΠΕΤΡΙΤΕΣ » το όνομά τους και έχουν ως στόχο να προτείνουν νέες μουσικές φόρμες. Τους Πετρίτες αποτελούν οι: Βασίλης Ξυλούρης (λαούτο), Κώστας Σκουλάς (λύρα - τραγούδι), Κώστας Μαρκάκης (κιθάρα - τραγούδι), Νίκος Ξυλούρης (τραγούδι), Γιάννης Λουλάκης (τραγούδι).
Την μουσική βραδιά θα συνοδεύει και το χορευτικό του ΕΛ.ΠΑ.Χ.Ο Δικταίοι Καστρινοί.
Ελάτε να απολαύσουμε την Γνήσια Κρητική Μουσική Παράδοση το Σάββατο στις 7 του Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 9 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο της Κρύας στην Λιβαδειά.
Τιμή εισόδου μόνο 5ευρώ για όλη αυτή την καταπληκτική παράσταση που θα αφήσει εποχή στην Βοιωτία.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Την Κυριακή στις 8 του Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 το απόγευμα συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας με την καθιερωμένη γιορτή του Αγίου Μάμα στο εξωκκλήσι του Αγίου Φανουρίου Λιβαδειάς με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θ. & Λ. κκ Γεωργίου όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία.
Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τους «ΠΕΤΡΙΤΕΣ» και το χορευτικό του ΕΛ.ΠΑ.Χ.Ο Δικταίοι Καστρινοί.

Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μοράκης

*To www.viotia.blogspot.gr είναι χορηγός των εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρητών Βοιωτίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια στον συλλογο σασ. Παντα τετοια Αξιοι !!!!