Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πρεμιέρα για το Αμφιθέατρο απόψε στη Λιβαδειά


Απόψε ανοίγει τις πύλες του στις… νυχτερινές αλλά και τις ημερήσιες σπουδές το Αμφιθέατρο στη Λιβαδειά, μια εντυπωσιακή μουσική σκηνή που απευθύνεται σε όλους εκείνους που λατρεύουν να απολαμβάνουν την καλή μουσική σε προχωρημένο, υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα φιλόδοξο πολυχώρο διασκέδασης που θα λειτουργεί στο φορτωμένο με μνήμες παλαιό και ιστορικό πρακτορείο του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, στην κεντρική πλατεία της βοιωτικής πρωτεύουσας. Η περιοχή δίπλα στην Ερκυνα είναι πανέμορφη, από τις ωραιότερες της πόλης και ο χώρος ο ίδιος φιλόξενος και καλαίσθητος. Στο Αμφιθέατρο υπάρχουν πολλές δυνατότητες για διαφορετικές λειτουργίες και προσεγγίσεις της ποιοτικής διασκέδασης και στόχος είναι να αξιοποιηθούν όλες.

Ασφαλώς στο Αμφιθέατρο προτεραιότητα θα δοθεί στη ζωντανή μουσική και μάλιστα σε είδη όπως το έντεχνο, το λαϊκό και το ρεμπέτικο. Η επιδίωξη είναι κάθε βράδυ να υπάρχει live πρόγραμμα όπου θα συμμετέχουν και τοπικά  μουσικά σχήματα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Στο Αμφιθέατρο θα προσφέρεται καφές ολόκληρο το 24ωρο ενώ τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρχουν ποιοτικά τοπικά προϊόντα όπως ντόπιο τσίπουρο ή ούζο και μεζέδες από προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς. Και βέβαια οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής ενώ υπάρχουν σκέψεις ή μάλλον εκπλήξεις που προς παρόν βρίσκονται υπό επεξεργασία και θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Μετά από όλα αυτά νομίζουμε ότι μια επίσκεψη στο Αμφιθέατρο είναι απαραίτητη. Μην πούμε και δυο και τρεις και περισσότερες.

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ροζαλία είπε...

ευρηματικο το ονομα και ωραιοτατη η παρουσίαση. Καλες δουλειές.

Ροζαλία είπε...

ευρηματικο το ονομα και ωραιοτατη η παρουσίαση. Καλες δουλειές.