Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Εκτός ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο Γιώργος Παπακωνστντίνου μετά την εμπλοκή του ονόματός τους στη Λίστα Λαγκαρντ. Η επίρριψη όλων ευθυνών για την πρώτη παραλαβή και αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ στους ώμους τους πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβενρήσεως Πααπανδρέου αναμ΄νεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικό προϊστάμενο δεν είχε;

δίκαιος είπε...

Θα έχουν παρα μα παρα πολλή δουλειά οι δικαστές αν ψάξουν όλους τους πολιτευόμενους της μεταπολίτευσης. Υπουργούς, βουλευτές, νομάρχες, δημάρχους, περιφερειάρχες κλπ. Και μόνο τα "πόθεν" από τα "έσχες" να ελέγξουν αρκεί.

βοιωτός είπε...

11.03
Πλησιάζει ο καιρός!

Ανώνυμος είπε...

Η απόδοση ευθυνών η δήμευση περιουσιών και η παραδειγματική τιμωρία των πολιτικάντηδων που... έσωζαν την πατρίδα 30 χρόνια και ω του θαύματος ένα πρωι μας είπαν ότι πέφτουμε στον γκρεμό και μας έβαλαν σ αυτην την περιπέτεια και έχουν και το θράσος να μας ξανασώσουν , είναι το ελάχιστο που οφείλεται στους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα στα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

δεν ήταν ένας , ήτανε δυο, ήτανε τρεις , ήτανε χίλιοι δεκατρείς

Ανώνυμος είπε...

πόσα χέρια πέρασε αυτή η ρημάδα η λίστα? μόνο ο Παπακβνσταντίνου την είχε? ένας στο χώμα κι οι άλλοι στον...αγώνα? ντροπή και αίσχος που με το ένα χέρι έκοβαν μισθούς και συντάξεις και ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΑ και με το άλλο έσβηναν!