Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο χορός των Κρητών Βοιωτίας και 48 φωτογραφίες

Εγινε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Βοιωτίας το βράδυ του περασμένoυ Σαββάτου στο ΡΟΔΟΝ PALACE. Η εκδήλωση σηματοδότησε τη συμπλήρωση της πρώτης δεκαετίας πολύπλευρης προσφοράς του Συλλόγου Κρητών Βοιωτίας στα πολιτιστικά πράγματα του νομού. Η προσέλευση του κοινού ήταν σημαντική, το χορευτικό εξαιρετικό και το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο ως πολύ-πολύ αργά. Δείτε το φωτορεπορτάζ.


Ο χορός των Κρητών Βοιωτίας και 48 φωτογραφίες

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία εκδήλωση έκανε για πάρτη του ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Ποιός σύλλογος Κρητών βρε παιδιά; Ο σύλλογος ΜΟΡΑΚΗ είναι. Δεν σεβάστηκε την εκλογή του νέου προέδρου ύστερα από ψηφοφορία αλλά όταν έμαθε ότι τόλμισαν τα μέλη του συλλόγου να βγάλουν πρόεδρο άλλον εκτός από ΑΥΤΟΝ τους έδιωξε και αποφάσησε να ξαναμπει αυτός. Γιατί έτσι απλά. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ο Συλλογος δεν ανήκη σε κανέναν.Υπάρχει δ.σ που τον ψηφισε κατα πλειοψηφία τον πρόεδρο 5 υπερ 3 κατά. Αν δεν ξερεις που -μαλλον ξέρεις- δεν θα μιλαγες. Οχι ανωνυμίες για να ριχνουμε λάσπη. Μαλλον θα ζιλευεις την προοδο του συλλόγου μας γιατι ΤΩΡΑ υπάρχει δυνατό δ.σ και κάνουμε ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ να σταθούμε τους δησκολους καιρούς. Σε όποιον δεν αρεσει απλά φευγει και δεν ασχολήται.
Γιώργος Κρητικός

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι με τον κομπλεξικό... Σε κάαααθε δημοσίευση σχετικά με το σύλλογο Κρητών, πετιέται Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ. Ρε φίλε, σ έχουμε καταλάβει πια.. ένας είσαι και βγαίνεις να πεις την καθιερωμένη βλακεία σου, πίσω απ την ασφάλεια που σού παρέχει η ανωνυμία, επειδή δεν έχεις τα κάκκαλα να μιλήσεις σ αυτούς με τους οποίους έχεις το θέμα. Έχεις πει για νοθείες, για πρόεδρο που πατάει πάνω στα πτώματα των άλλων, για, για, για..Χαλάρωσε λίγο ρε Τσε Γκεβάρα.. πολιτιστικός σύλλογος είναι..οχι πολυεθνικός συνεταιρισμός. Οσον αφορά το θέμα, ο πρόεδρος εκλέχτηκε με ψηφοφορία του ΔΣ του συλλόγου(όπως γίνεται ΠΑΝΤΑ), το οποίο αναγνώρισε τον αγώνα του κου Μοράκη, επιλέγοντάς τον εκ νέου στη θέση του οδηγού των προσπαθειών. Μια απορία μόνο.. αφού σέ απασχολεί τόσο πολύ το θέμα, γιατι δεν πας στον ίδιο τον κο Μορακη και το ΔΣ να τά πεις; ειναι πολυ πιο αντρικιο και πιο ΚΡΗΤΙΚΟ να μιλησεις προσωπο με προσωπο, απ το να βγαινεις και να σχολιαζεις σαν γκομενα που τήν στήσανε στο ραντεβού. Κάντο για σένα ρε αγόρι μου..για να μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια.

Τζιμάρας

Ανώνυμος είπε...

9.18,

επειδή τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με τον Σύλλογο Κρητών οφείλω να πω ότι ο κος Μοράκης είναι καλοσυνάτος άνθρωπος και δεν θεωρώ ότι διοικεί με αυθερεσία.

Μέσα από δράσεις και γιορτές κρατά τον σύλλογο ζωντανό την ώρα που βλέπουμε ότι άλλοι σύλλογοι εξαφανίζονται ή είναι αφανείς.

Πάραυτα χωρίς να γνωρίζω τι πρόβλημα έχει προκύψει κατά το παρελθόν θα πρότεινα απλά να συζητηθεί εντός των αρμοδίων οργάνων σας (ίσως έτσι βρεθεί και λύση!) και όχι να γίνεται δημόσια διαπόμπευση ατόμων.

Ο Σύλλογος από όσο γνωρίζω γίνεται 10 ετών φέτος(μακάρι να τα εκατοστήσει) και να συνεχίσει να διασκεδάζει τους Βοιωτούς υπό τους ρυθμούς των κρητικών παραδόσεων!
Κάθε τι άλλο νομίζω περισσεύει...

Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ego den iksera an iparxi sylogos 918. o morakis omos exi to tropo kai ton anevase kai egine se olous gnostos kai nomizo oti tou aksizi megalo bravo. Fantasou na kani- monos tou ekdhlvsi- opos les kai na mazepsi pano apo 200 atoma imouna sto xoro den eine aksios; An figi o morakis xathikate oi kritikoi. koulare megale kane alo pexnidi. Kala xristougena