Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τελευταία φορά για τα αδέσποτα στη Λιβαδειά

Το θέμα των αδέσποτων ταλανίζει την πόλη της Λιβαδειάς και η δημοτική αρχή δεν καταφέρνει να προχωρήσει σε μια αποδεκτή επίλυση ενός προβλήματος που όχι απλώς δυσκολεύει τη ζωή των δημοτών αλλά -όπως γνωρίζετε- κάτι περισσότερο: υπάρχουν πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε ανύποπτους περαστικούς ηλικιωμένους, παιδιά, γυναίκες με τραυματισμούς και με... κυνηγητά.  Χθες το βράδυ η viotia έλαβε μια ακόμη γραπτή καταγγελία από ταλαιπωρημένο και προφανώς γνώστη αναγνώστη την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Οποιος μπορεί να καταθέσει μια εφικτή λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων -που είναι σύνθετο και θα διευρύνεται μέρα με την ημέρα- ας το πράξει στα σχόλια. Με το ζήτημα των αδέσποτων θα ασχοληθεί επισταμένως τις επόμενες ημέρες η viotia αφού κανείς άλλος δεν το κάνει....


"Βοιωτέ, καλησπέρα. Θα ήθελα να θίξω κι εγώ με την σειρά μου, όπως και άλλοι συμπολίτες μου στο παρελθόν, το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη και πολύ επικίνδυνη πια, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές. Στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και προς τα κάτω στην περιοχή του Carrefour επί της Δελφών καθημερινά και συνεχώς υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά, τα οποία τις περισσότερες φορές τρέχουν προς τους περαστικούς, χωρίς ευτυχώς προς το παρόν να έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερα προβλήματα. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας, να βγάλουμε τα παιδιά μας να παίξουν στις γειτονιές και στην παιδική χαρά. Απορώ: 1) Κανένας από τους ιθύνοντες δεν έχει διασχίσει το κέντρο της πόλης, την προαναφερθείσα συνοικία και την περιοχή του; 2) Κανένας από τους ιθύνοντες δεν ενδιαφέρεται; Διαπιστώνω έλλειψη πολιτικής και ενδιαφέροντος για τον τόπο. 3) Κάποιοι - και δυστυχώς αυτοί μας διοικούν - μόνο για την καρέκλα και τον μισθό τους ενδιαφέρονται. Λυπάμαι πολύ "κύριε" Δήμαρχε".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι (και πάρα πολλούς άλλους που ξέρω) γιατί δεν με έχουν πειράξει ποτέ τα αδέσποτα;

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου και να τον δάγκωνε κανένα τι θα έγραφε!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε εξυπνάκιας φιλόζωος ας πάει να γράψει για τα συμπαθητικά τετράποδα σε κάποιο άλλο blog. Αγαπάω τα σκυλιά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την παρουσία τους. Αλλά οι πόλεις είναι για τους ανθρώπου και όχι για αδέσποτα ζώα. Δηλαδή αν φέρω 200 ελέφαντες μέσα στη Λιβαδειά θα το παίζουμε πάλι φιλόζωοι? Κάποιες φορές και τα σκυλιά γίνονται επικίνδυνα και δεν γίνεται να αφήνουμε ανεξέλεγκτο τον αριθμό τους γιατί δημιουργούν αγέλες και είναι πολύ επικίνδυνο. Ας έχει κάθε ιδιοκτήτης τον σκύλο του στο σπίτι του. Αλλά ούτε οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι σοβαροί. Όλη η πόλη είναι ένα ναρκοπέδιο από τα περιτώματα σκύλων που είμαι σίγουρος ότι δεν προέρχονται μόνο από αδέσποτα. Ας αποκτήσουμε πρώτα παιδεία και να μπορούμε να φροντίζουμε σωστά τα σκυλιά μας και μετά ας το παίξουμε φιλόζωοι. Καμιά κίνηση όμως δεν είδα από κάποιο φιλόζωο?? Μόνο για να αντιδρούν είναι?? Πράξεις κύριοι, αφού βλέπετε ότι αυτή η χώρα και ο δήμος μας είναι αφημένοι στην τύχη τους.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης και ο καθε κομπλεξάρας Α-φιλόωος να πάει να γράψει σε κανα άλλο μπλογκ που του αρμόζει περισσότερο.
Πράξεις γίνονται, και πολλές μάλιστα, αλλά αυτοί που δεν έχουν ιδέα και λένε ό,τι τους κατέβει, υποστηρίζουν φυσικά το αντίθετο.
Οι ομοιδεάτες τους ήταν αυτοί που παράτησαν τα ζώα στον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

αφου σας ενοχλουν καντε κατι ...(και οχι φολες)!!! εχετε δωσει σημασια σε ενα θεμα που με τις καταλληλες ενεργειες θα ειχε λυθει αλλα εχουμε μαθει ολοι να γραφουμε μονο και οχι να κανουμε πραξεις!! τα ζωα δεν δαγκωνουν αν δεν τα πειραξεις ή εσυ ή καποιος αλλος ενστικτο εχουν οχι λογικη... τωρα οσο για τις ακαθαρσίες την επομενη φορα που θα δουμε καποιον να αφηνει το ζωο του να κανει την αναγκη του στο δρομο και οχι σε χωμα να τον κανει ρεζιλι δημοσια και οχι να κρινουμε λες και εμεις ειμαστε τελειοι και στην τελικη ας κοιταξουμε το σπιτι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούστ κοπράνθρωποι!

Ένας αγανακτισμένος σκύλος.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι το καλοκαίρι στον Άγιο Ισίδωρο με παρενόχλησε ενα ψάρι, ας εξαφανίσουμε όλα τα ψάρια στον Άγιο Ισίδωρο γιατί και η θάλασσα είναι για τους ανθρώπους (και δεν ανήκει στα ψάρια όπως γράφουν οι τοίχοι στα Εξάρχεια)!

Ανώνυμος είπε...

Οι δηθεν φιλόζωοι έχουν τελικα χαμηλό επίπεδο σε όλα και καθόλου χιουμορ. Φυσικό λόγω συναναστροφών.

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια οι συναναστροφες ειναι το κυριοτερο οταν συναναστρεφεσαι με μισανθρωπους και κομπλεξικους μιγιαγκιχτους τετοιο χιουμορ θα υπομενεται........

Ανώνυμος είπε...

τα ζωα δεν δαγκωνουν αν δεν τα πειραξεις

Ανώνυμος είπε...

7.13 εισαι γελοιος