Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο Π. Σκουρλέτης στη Λιβαδειά και 15 φωτογραφίες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στη Λιβαδειά σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο.
Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση για την πολιτική του μνημονίου, ζήτησε την ανατροπή της με κινητοποιήσεις και με εκλογές και προέβη σε προβλέψεις κάνοντας λόγο για βέβαιη επιδείνωση -μετά τα νέα μέτρα- των οικονομικών δεικτών που θα φέρουν υψηλότερη ανεργία, περισσότερα λουκέτα, μεγαλύτερη μετανάστευση των νέων και βαθύτερη ύφεση.
Ο εκρπόσωπος Τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο όταν χρειαστεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προσβλέπει σε ευρωπαϊκή λύση του ελληνικού προβλήματος καθώς δεν είναι στις επιλογές του η έξοδος από την  ευρωζώνη.
Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν σημαντικές ερωτήσεις που αφορούσαν στην ικανότητα του  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  να χειριστεί το μεγάλο για τα δικά του δεδομένα ποσοστό του 27% καθώς και περί του ποιοι είναι οι ψηφοφόροι που εκτίναξαν την εκλογική του επιρροή του σε πρωτοφανή επίπεδα.




























15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ . !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι το περίεργο? Μόνιμος θαμώνας του Μέγκα, μιλάει συνεχώς χωρίς να λέει απολύτως τίποτα.
Το περίεργο είναι πως υπάρχει ένα κοινό που τον ακούει και μάλιστα σοβαρά!
Οπότε συμφωνώ απόλυτα με την άποψη (που μόλις διάβασα στο "κουρδιστό πορτοκάλι " )ότι δεν πρέπει να μας δώσουν τα 31 δισ. Γιατί μόνο έτσι υπαρχει ελπίδα να σωθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Gia 30% poly eiste den xwrate... prosekte mhn pathsete o enas ton allon

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίες φωτογραφίες, αποκαλυπτικές ... Πολλά πρώην στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ.
Δεν παρεξηγώ τις πολιτικές μετακινήσεις, όταν έχουν πολιτικά και ιδεολογικά κίνητρα. Δείχνουν και εξέλιξη και πρόοδο. Πάντως έναν παππού που μετακινούνταν πολιτικά οι πατριώτες του τον είχαν πεί Παλάτζα....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Με πιάνει αηδία να βλέπω συνέχεια πρώην ευνοημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ντροπή σας!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί έχουν περάσει και απο το ΠΑΣΟΚ και απο την ΝΔ, όπου φυσάει ο άνεμος όπως πάντα!

Ανώνυμος είπε...

ε βέβαια το πασοκ είναι ευαγγέλιο και δεν πρέπει να ξεκουνάμε ποτέ απο κει, πόσο φθαρμένοι και παρτάκηδες είστε ρε πασόκια

Ανώνυμος είπε...

Εγω απο τις φωτογραφίες βλέπω συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ όπου καλεσμένος ήταν και ο Σκουρλέτης. Κρίνοντας απο τα πρόσωπα μάλλον αυτός έχει εισχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ (και στο βαθύ μάλιστα) αν δεν με γελούν τα μάτια μου!

Ανώνυμος είπε...

Για τον άλλον τον ξεφτύλα που τον είχε διορίσει και αντινομάρχη το ΠΑΣΟΚ τι να πει κανείς ΠΟΥΛλημένοι ήσασταν και θα είστε μια ζωή!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ με λίγο απο ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

βολεμενοι Πασοκτζηδες και συνδικαλιστες του κωλου ειναι η νεα δυναμη του Συριζα ... δεν βλεπω κανενα Πασοκο που πηγαινε με την σημαια εκει μεσα.. μονο για να ξανα φανε πηγαν

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας προσεκτικά τις φωτογραφίες δεν μπόρεσα να καταλάβω για πασοκτζήδες μιλάτε. Δύο μόνο είδα. Τον τέως Νομάρχη (και όχι αντινομάρχη) και τον κ. Βούτσα. Να τους χαίρεστε σύντροφοι του Σύριζα. Απ αυτούς πρόκοψε και το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Λαός με μικρότερη μνήμη και μεγαλύτερη διαφθορά από τους Έλληνες υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦού ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει τη λύση για την έξοδο από την κρίση , ενάντια στα αλλεπάλληλα και καταστροφικά μνημόνια και αφούε είναι πρώτο κόμμα (σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις) γιατί δεν δέχεται την πρόταση του Π.Καμμένου για παραίτηση των βουλευτών τους ώστε να πάμε σε εκλογές;
Ή μήπως ακολουθεί την ιδια τακτική με τον Α. Σαμαρά που πριν από τις εκλογές είχε άπειρα ισοδύναμα και μετά κανένα;και τον ίδιο στόχο , επίσης, δλδ την εξουσία;
Επιτέλους η κοροϊδία όλων τους είναι απίστευτη.