Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αποχώρηση Αγάτσα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Αριας Αγάτσα έφτασε  στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο το απόγευμα της Τετάρτης.
Η Θηβαία αθλητικογράφος εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2009. Οι λόγοι που την οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας – ένας εγκαταλείπουν το σκάφος του μνημονίου που βουλιάζει. Νομίζουν ότι έτσι θα γλυτώσουν τη λαϊκή οργή. Όμως οι υπογραφές τους είναι φαρδιά πλατιά πάνω στην ταφόπλακα του Ελληνικού λαού. Τους υποσχόμαστε , ότι δεν θα τους ξεχάσουμε και θα τους πληρώσουμε με το νόμισμα που τους πρέπει. Ας καρτερούν το ξέσπασμα της οργής του λαού. Οι δοσίλογοι της κατοχής γλύτωσαν την τιμωρία γιατί οι ίδιοι μας οδήγησαν στον εμφύλιο και τον κέρδισαν, τώρα ό λαός είναι ενωμένος και θα τους καθίσει στο σκαμνί. …….. κ. Άρια είναι αργά για κροκοδείλια δάκρια και για συγνώμες, ο νυμφώνας έκλεισε, μείνατε απ’ έξω.

Ανώνυμος είπε...

spitaki katse Aria giati kai se afto 8a apoxoriseis sto telos

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να ξανά δουλέψει ο κάρκαρος μετά απο τόσα χρόνια "αργίας" ? μήπως και ξεβρωμίσει ο τόπος και παραδειγματιστούν και οι επίδοξοι μελλοντικοί υποψήφιοι εθνοπατέρες... να σταματήσει η ανομία και να δουλέψει η δικαιοσύνη γιατί και αυτή κατάντησε σαν τον ιστό της αράχνης... τα μικρά τα πιάνει και τα μεγάλα τον τρυπάνε...

Ανώνυμος είπε...

Όταν εκλέγεις...Άριες, μετά μην διαμαρτύρεσαι που ψηφίζουν Μνημόνια. Εκεί είναι το θέμα. Στην ποιότητα των πολιτικών που κα΄θε άλλο παρά υψηλή είναι εδώ και χρόνια. Γι αυτό και λέμε ότι οι έντιμοι και οι σοβαροί δεν ασχολούνται με την πολιτική στην Ελλάδα. Γιατί δεν τους ήθελαν ποτέ ούτε τα κόμματα, ούτε όμως κι ο λαός που ήθελε βόλεμα και ρουσφέτι και τίποτε άλλο. Ιδού τα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΔ
ΤΡΕΜΕ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

tora pou to thimithikes aria einai arga.....o laos den ksexna ti ipegrapses!

Ανώνυμος είπε...

.... ούτε καν ηρωική έξοδος... κλισσέ και μπαναλαρία ....τστστσ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούστηκε για ΝΔ. Καλή κίνηση. Πιστεύω ότι θα εκλεγεί με τη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Η Αρια δεν ειναι ξανθια(χαζη).Γιατι να μεινει στο ΠΑΣΟΚ που δεν εκλεγει κανενα Βουλευτη στη Βοιωτια?Αν αποφασισει να πολιτευτει, θα παει στη ΝΔ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.Να το θυμαστε.......Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ! ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΩΣ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ) ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ Σ Π Ι Τ Ι Σ Α Σ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή
να ανησυχεί ο Καράμπελας;
Έμαθα οτι ο Σαμαράς της προτείνει την καρέκλα του.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΑΤΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ.ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τους θα παρουν...αυτο που τους αξιζει!

εωσφόρος είπε...

Υπάρχει τρόπος να αντέξομε τέτοια εθνική απώλεια;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΩΣ !ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ !!ΑΣ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!