Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Υποψηφιότητες στη Βοιωτία: ΛΑΟΣ ο Δημήτρης Καλλής



Σ` αυτή την πρωτόγνωρη για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πολιτική και κοινωνική συγκυρία, σ` αυτή τη δοκιμασία που περνάμε ως πολίτες και ως εργαζόμενοι, όλοι μας και ο καθένας χωριστά οφείλει να συνδράμει με τις δυνάμεις του στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.


Προσωπικά, ως ένας νέος άνθρωπος και πολιτευτής στο Νομό Βοιωτίας, θέλω να στείλω το δικό μου μήνυμα, ένα μήνυμα κοινωνικής συνοχής και στήριξης των συνανθρώπων μας που η κρίση και οι συνθήκες της ζωής δυσκολεύουν με μεγάλο ή και απόλυτο βαθμό την καθημερινότητά τους.


Θεώρησα, λοιπόν, σκόπιμο αντί να «επικοινωνήσω» με τους πολίτες του Νομού μου μέσω εντύπων και φυλλαδίων, να … «μετατρέψω» αυτές μου τις δαπάνες προς την κατεύθυνση να ανακουφίσω – κατά κάποιο τρόπο - μέρος της κοινωνίας μας στην πράξη.


Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν,το Σάββατο 30 απριλίου 2012 στην αιθουσα του παλιού δημαρχείου λιβαδειάς που βρίσκετε στην κεντρική πλατεία, εξασφάλισα και θα διαθέσω ένα σημαντικό σε ποσότητα και αριθμό αγαθών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας ακόμη και για την ίδια την επιβίωσή τους.


Εύχομαι η πράξη μου αυτή να μην θεωρηθεί από τους πολιτικούς μας αντιπάλους ως ένα «πολιτικό τρικ», αλλά μια πράξη ήθους!


Είναι μια πράξη που βγαίνει από την ψυχή μου, που συνάδει με τον χαρακτήρα μου, με την αγωγή μου, με την κοινωνική μου συνείδηση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΙΛΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Δε σε ξερω αλλα σου ευχομαι τα καλυτερα.

Γραφω εδω για να πω οτι ο πατερας σου φτιαχνει τον καλυτερο γυρο (φανταζομαι εισαι ο γιος του Καλλη στην πλατεια)!!

Ανώνυμος είπε...

Έξοχο πολιτικό κριτήριο ο "γύρος". Συνεχίστε να ψηφίζετε τους γείτονες, τους φίλους, τους γνωστούς, τους έτσι , τους αλλιώς, τους διάσημους , τις τηλεπερσόνες κλπ αλλά μετά μην διαμαρτύρεστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθενας ψηφιζει για οτι του λειπει. Αρχες εχω (νομιζω), αλλα πειναω.

Ανώνυμος είπε...

τις επόμενες ημέρες, το Σάββατο, έχει 28 και όχι 30 ο μήνας.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες κίνησης σε περίοδο προεκλογικού αγώνα υποδηλώνουνε την εξαγορά ψήφων "διαφορετιχα" θα γινόντουσαν σε διαφορετική χρονική στιγμή. Υποτιμά την νοημοσύνη τον "Ανθρώπων και εμπαίζει σε βαρώς κοινωνικών ομάδων που μας έχουνε ανάγκη αυτές τις δύκολες ώρες και όχι μονο την συγκεκριμένη στιγμή.Ασ μας αναφέρει λοιπόν που ήτανε όλο αυτό το διάστημα που απείχε από τις υποτιθέμενες αγαθοεργίες του.λυπάμαι ειλικρινά που επιτρέπεται σε τέτοιου είδους "ανθρώπους" να διανοηθούνε ότι μπορούνε και έχουνε την δυνατότητα να μας κυβερνήσουνε.για να μην αναφερθώ στις υποτιθέμενες γνώσης ήθελα να ήξερα το τόσο πλούσιο "βιογραφικo'του εκτος από εικονικό πιστοποιείται και με πιστοποιητικά του κιλού; τελικά ότι δήλωσις είσαι:

Ανώνυμος είπε...

και ο ποιο καλοπροεραιτος πολιτικος αντιπαλος, πολιτικο τρικ θα το θεωρουσε.και εσυ να ησουν στη θεση του το ιδιο θα υποστηριζες.τωρα σε πιασε ο πονος για τους συνανθρωπους σου? 1 εβδομαδα πριν τις εκλογες? τον υπολοιπο καιρο που ησουν? κλασικη καιροσκοπικη, ψηφοθηρικη τακτικη.