Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ερχεται το ViotiaBusinessRadio!!!

Σε λίγες μέρες κοντά σας. Εγκυρο, αξιόπιστο, δυναμικό. Ρεπορτάζ, ειδήσεις. Αποψη. Μουσική.


ViotiaBusinessRadio. Ερχεται σε λίγες μέρες!!!
ViotiaBusinessRadio.
Ακρόαση Υψηλών Απαιτήσεων .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κι αν είναι σούπερ έκπληξη! αναμένουμε!

ροζαλια είπε...

το δικο μας ραδιοφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βοιωτός είπε...

Πρόκειται πραγματικά για την έκπληξη των εκλογών.
Αντιλαμβάνεστε ότι τίποτε δεν είναι πια ίδιο :-).

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο περιμένουμε τα καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική σαπίλα που ζουμε και που μας έχει αγανακτήσει καλοδεχούμενα κάθε νεό έργο που προσφέρει στον τόπο μας. Γιατί όλοι αυτοί που διέλυσαν τη χώρα θα εξαφανιστούν σύντομα και τα μόνα έργα που θα μείνουν θα είναι τα αξιόλογα!

βοιωτός είπε...

Ευχαριστούμε πολύ. Η συμπαράστασ΄ή σας΄είναι συγκλονιστική και όχι μόνο εδώ. Η υψηλή ποιότητα, η εντιμότητα και η εγκυρότητα δεν είναι απλές υποσχέσεις. Το βλέπετε άλλωστε τόσα χρόνια που έχετε κάνει τh viotia no1 στη Βοιωτία.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας με το μπλογκ καταλάβαμε ότι εκτός από την ποιότητα υπάρχει και το σπάνιο είδος στην εποχή μας : εντιμότητα και ακεραιότητα . Γι αυτό είμαστε φανατικοί αναγνώστες της Βοιωτίας και σύντομα ακροατές του ραδιοφώνου . Γιατί ξέρουμε ότι δεν είστε σαν τους άλλους που πανε όπου φυσαει ο ανεμος ανάλογα με το συμφερον τους...γνωστά πράγματα και μικρος νομός η βοιωτία

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι είδηση, όχι η Μαχαίρα , η Μαυράκη και η Άρια ...
ελεος και άει σιχτιρ δηλαδή με την κατάντια αυτή! κανείς μας δεν πρέπει να πάει να ψηφίσει , κανένας όμως, να δούμε τι θα κάνουν οι σωτήρες !

βοιωτός είπε...

Ασφαλώς το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά υπάρχουν ήδη εξαιρετικοί συνεργάτες και πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών. Ασφαλώς δεν θα διαταράξουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκαταστήσει τόσα χρόνια.
Μείνετε συντονισμένοι...