Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι στη Λιβαδειά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές. Οι 6 είναι:
Δ. Αλεξάνδρου
Ν. Θηβαίος
Δημ. Πελώνης
Γ. Πούλου
Ι. Σταθάς
Σ. Χατζή

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....τόση πολλή ανακατοσούρα... τόσος πολύς κουρνιαχτός !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωτα δωστα ολα!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν χτυπιέται έτσι ο δικομματισμός

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικό το Χάλι.

Ανώνυμος είπε...

συριζα...αουτ

Ανώνυμος είπε...

Absolutely Tragic!

Ανώνυμος είπε...

Η Πούλου στο ΣΥΡΙΖΑ..! Γιώτα τι δουλειά έχεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ? Εσυ δεν συνεργάστηκες ακόμα και με την Ντορα (του εξω απο εδω) για τις Δημοτικές εκλογές του 2010 (πήγες και στα γραφεία της Δημ.Συμμαχίας όταν ήρθε η Ντόρα)? Δεν συνεργάστηκες κάποτε με την ΝΔ για να πάρεις την αντιδημαρχία (με αντιπολίτευση τον αείμνηστο Παλαιολόγο)?
Οι Βοιωτοί δεν ξεχνάνε να είσαι σίγουρη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάι ούτε μήνας που η κ. Πούλου δήλωνε κατηγορηματικά σε τοπικό κανάλι ότι δεν ενδιαφέρεται για την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά μόνο και αποκλειστικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Φοβερή αξιοπιστία! Δεν θα παραλείψουμε...
Άλλωστε μας έχει θαμπώσει και η φοβερή παρουσία και περέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή εκτός από φοβερή αξιοπιστία και καταπληκτικές πολιτικές ικανότητες!
Για τον άλλον τον επαγγελματία πολιτευτή τα λόγια είναι περιττά. αν αυτοί είναι το " νέο " στην πολιτική προτιμάμε τους παλιούς!

Ανώνυμος είπε...

giota mazi soy giati kapote moy eipes oti imoyn i prosopiki sou psifos

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ? ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΛΗΡΗΣ !!!!!ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ . ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ !!!!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

TORA AMA EXEIS THIVEO... TARAKOYNIESE. ELEOS ELEOS ELEOS.

Ανώνυμος είπε...

" Δεν πάι ούτε μήνας που η κ. Πούλου δήλωνε κατηγορηματικά σε τοπικό κανάλι ότι δεν ενδιαφέρεται για την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά μόνο και αποκλειστικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση"
μα στις 6 μαιου,για δημαρχους δεν ψηφιζουμε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν άλλους να βάλλουν αφού οι περισσότεροι πήγανε με τον Κουβέλη.
Όσο για την εκ του ΠΑΣΟΚ μεταγραφή ψωνίσανε απο σβέρκο.

Ανώνυμος είπε...

Γιώτα με την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας έπρεπε να πας, δεν έχεις δουλειά με την Αριστερά πλέον. Η Δεξιά σε έχει βοηθήσει τα μέγιστα! Την ξεχνάς την αντιδημαρχία με τον Ρούσσαρη?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΡΘΕ, ΣΕ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ 2010)!

Ανώνυμος είπε...

Η Πούλου στο ΣΥΡΙΖΑ........TRAGIC!

Ανώνυμος είπε...

Και χωρίς ΣΥΡΙΖΑ πάλι πολιτική τραγωδία την λές.

Ανώνυμος είπε...

Γιώτα κάποιοι άρχισαν την κριτική πίσω από ένα ανώνυμο σχόλιο δυστυχώς δεν έχουν την δύναμη ούτε το όνομα τους να γράψουν καλή δύναμη!!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ όπως και κάποια άλλα κόμματα που μας τρέλαναν με τις άθλιες υποψηφιότητες,βλέπε Πούλου......., είναι για το Δαφνί... Ο σωστός Βοιωτός καλά θα κάνει να σκεφτεί πριν ψηφίσει... είπαμε τα μικρότερα κόμματα να ''πάρουν'' τα πάνω τους ... Μ'αυτούς που έβαλαν στα ψηφοδέλτιά τους θα πάρουν τον Π....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιαννη
Διαβασε τι γραφει για τον Πανο Καμμενο ο νεος σου συντροφος κ.Παπαδημουλης,γιατι εσυ εισαι μικρος και γνωριζεις μονο ....τον Βοριδη.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε εξω τα ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και τα παρασιτά τους και ψηφίστε οτι θέλετε και φυσικα και τους αγκυλωτους. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.