Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δικαιολογίες Τόγια

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ 19.4.2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αποδέχθηκα την πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου για επανένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι αποτέλεσε ενωτική κίνηση που ωφελεί την παράταξη και υπηρετεί την αναγκαιότητα ενός μεγάλου και πολυσυλλεκτικού κόμματος που σέβεται τη διαφωνία και τη διαφορετική άποψη.

Η αποδοχή για επανένταξη αποτελεί για μένα αυτονόητη πράξη ευθύνης προς την παράταξη που υπηρέτησα και υπηρετώ αδιάλειπτα από διάφορες θέσεις, και πάντως σε κάθε περίπτωση ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, για πάνω από 30 χρόνια.

Ταυτόχρονα επειδή πιστεύω ότι η συνέπεια στην πολιτική και η σταθερότητα σε θέσεις και επιλογές υπερτερούν οποιωνδήποτε αξιωμάτων και ότι η διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας δεν είναι αυτοσκοπός και σε συνδυασμό με την πρόσφατη στάση μου και τη διαφωνία μου, δηλώνω ότι δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Παραμένω ωστόσο στο πλευρό των Βοιωτών πολιτών που με εξέλεξαν τρεις φορές με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτή, και δηλώνω «παρών» στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και τώρα και μετά τις εκλογές.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά διαφωνία σου αφού τελευταία ψήφισες ¨ναι¨ για γλύψιμο.
Πες την αληθεια Βασιλακη
παρόλο που προσπάθησες να πάρεις μία απο τις δύο θέσεις που δεν είχαν συμπληρωθεί απο την Λιβαδειά
σε κοψανε γιατί δεν ενδιαφέρονται για σένα.
Το γιατί αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα βρείς την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

"Ταυτόχρονα επειδή πιστεύω ότι η συνέπεια στην πολιτική και η σταθερότητα σε θέσεις και επιλογές υπερτερούν οποιωνδήποτε αξιωμάτων.."

Για ποιά σταθερότητα σε θέσεις και επιλογές μιλάει ο κ. Τόγιας. Μάλλον όση σταθερότητα έχει το "ΟΧΙ" στο μνημόνιο και το μετέπειτα "Ναι".
Δηλώνει παρών στους κοινωνικούς αγώνες, αλλά πουθενά δεν αναφέρει στην επιστολή του, ότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σ΄αυτές τις εκλογές.
...πεντακάθαρος ο λόγος του, όπως πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.

DEFLOWER είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ? ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ... ΘΑ ΒΡΕΙ? ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ? ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ...ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΤΣΟΝΟΓΛΟΚΑΡΕ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΚΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι βλάκες εκτός απο εμένα αλλά η ψήφος μου έχει την ίδια βαρύτητα με έναν πανέξυπνο ας διευκρινήσει αν θα στηρίξει το πασοκ στις προσεχείς εκλογές στη βοιωτία γιατί το λειψό μυαλό μου κατάλαβε οτι δεν το αναφέρει πουθενά ο κύριος πότε όχι και πότε ναι.

Ανώνυμος είπε...

ο βασιλης εχει θεση και αποψη. δεν υπολογιζει καρεκλες. το απεδειξε και το αποδεικνυει συνεχως. ειναι για μεγαλα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ; Η ΑΓΑΤΣΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!!!! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???? ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩς ΑΣΧΕΤΟΙ! ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ! ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 400Ε! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ !!
ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!. ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Μην μας το κάνετε αυτό κύριε Τόγια δεν θα το αντέξουμε...
Η μονη μας παρηγοριά σ αυτήν την ζωή είναι πως θα είστε "παρών"στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Μέχρι που θα αυτοκτονούσαμε αν δεν ήσασταν.

Ανώνυμος είπε...

Ο σοσιαλισμός του ζιβάγκο που έγινε σοσιαλισμός του Λακόστ διαλύοντας μια ολόκληρη χώρα.
Θα χρειαστούμε άλλη μία σε ίση έκταση με μόνο φυλακές αν ανοίξουν όλοι οι φάκελοι...και πιάσουν εντατική δουλειά οι εισαγγελείς.
Όσο για το χρέος , τα κλεμμένα φτάνουν και περισσεύουν για να ξεχρεώσουμε και να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

@ 8.32

Κι εμενα μου λεγανε οτι ημουν για μεγαλα πραγματα, μεχρι που παντρευτηκα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα;
Τσιπα δεν εχει κανενας σας;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους στείλουμε στα αζήτητα με την ψήφο μας στις 6 Μαίου θα δοκιμάσουμε ακόμα πιο σκληρά την έλλειψη της τσίπας

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι κάποιοι να βγούν στην αναζήτηση μεροκάματου, μήπως και καταλάβουν τι κακό έκαναν με τις πράξεις τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ. ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Ο κ. Τόγιας έχει θεμελιώσει Συνταξιοδοτικό Δικαίωμα και θα τον πληρώνουμε για τα επόμενα 30 χρόνια παχυλότατη σύνταξη!!

Ανώνυμος είπε...

Νιότη του που 'σαι που 'δειχνες πως θα γινόταν άλλος

Ανώνυμος είπε...

1 ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΓΕΝΤΙΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ
3 ΖΙΩΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4 ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
6 ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Τογιας εκτος

Ανώνυμος είπε...

....από κίνημα λαού και αγώνα με ψηφοδέλτια πάλης ...σε κούνημα λάου λάου με ψηφοδέλτιο ανάγκης

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπολογιζει καρεκλες ? πως θυμόμαστε εμείς μια μόνιμη καρεκλα 30 χρόνια? καλά δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά?

Ανώνυμος είπε...

Κια θε τρέχει μόνο το ξανθό ...κοριτσάκι υπο την ....μαγκούρα τού γλύφτη της Μιμής?
Αρε που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ....