Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ο Κουτσούμπας στην επιτροπή της Βουλής για Παυλίδη

Ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας επελέγη ως ένας από τους 13 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που θα συμμετέχουν στη σύνθεση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση του βουλευτή Αριστοτέλη Παυλίδη. Η επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Τετάρτη 8 Απριλίου και αναμένεται το πόρισμά της να υποβληθεί στις 27 Απριλίου μετά την εξέταση των μαρτύρων, που θα προταθούν από τα κόμματα.

7 σχόλια:

rozalia είπε...

..δεν είναι δίκαιος αυτός που τ άδικο δεν κάνει,
αλλά όποιος δεν θέλει ν αδικεί, παρόλο που μπορεί....

Φίνος φιλμ είπε...

"... Γιατί από πολιτικός παραιτείσαι, αν έχεις λίγο φιλότιμο,
από το σπίτι σου και να θες δεν μπορείς να παραιτηθείς!!!"
( Κωνσταντάρας, Υπάρχει και φιλότιμο)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή; ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, σίγα το πράγμα, ποιον θα βάζανε, μήπως κανένα Ζόρικο.
Για να έχουμε λέω μήπως, το κεφάλι μας ήσυχο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ησυχάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ

ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΕΝΙΑ είπε...

Για μενα που ειμαι ΄΄γαλαζιος΄΄ ο Κουτσουμπας μου κανει και μου παρακανει.

ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ είπε...

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2009
Να μια μεταρρυθμιστική πρόταση από γαλάζιο βουλευτή
Τολμηρή για τα νεοδημοκρατικά δεδομένα είναι η πρόταση του γαλάζιου Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα όσον αφορά το χαράτσι της εισφοράς υπέρ της ΕΡΤ και μια παλιά πρόταση της αείμνηστης Μελίνας.
Αποτυπώνοντας με κομψό τρόπο την άσχημη οικονομική κατάσταση των πολιτών σε ένα υπόμνημα που έστειλε στους συναρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Οικονομίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, ζητά την κατάργηση της εισφοράς υπέρ της ΕΡΤ που εισπράττεται υποχρεωτικά μέσα από το «μπουγιουρντί» της Δ.Ε.Η.
«Αλήθεια δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο πολίτης, η οικογένεια, πρέπει να καταβάλει εισφορά υπέρ της ΕΡΤ Α.Ε. και σε μεγάλο ύψος, για την οικία του, το γραφείο, την αποθήκη, το εξοχικό κλπ συγχρόνως; Και τελικά γιατί να εισφέρει κάποιος όταν δεν έχει τηλεόραση, δε βλέπει, δεν έχει σήμα, δεν επιθυμεί να βλέπει ΕΡΤ;» γράφει ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Α. Κουτσουμπας και ζητά να αναδεχθεί το - προφανώς ανύπαρκτο ή χλωμό «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης...
Για να φτάνει ένας πολύ σκληρός Νεοδημοκράτης όπως ο Κουτσούμπας της Βοιωτίας να τα «χώνει» στην κυβέρνηση για οικονομικά ζητήματα, καταλαβαίνετε που φτάσαμε...