Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Οι διαφημιστικές πινακίδες, το δημαρχείο και η viotia

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη δημαρχείο της Λιβαδειάς το αποκλειστικό της viotia για τις διαφημοστικές πινακίδες που μπορείτε να δείτε εδώ: Σκιά σκανδάλου στον δήμο Λεβαδέων με διαφημιστικές πινακίδες . Αναζητώνται εναγωνίως από τη δημοτική αρχή -όπως πληροφορούμαστε- πειστικές απαντήσεις σε πολιτικό αλλά και σε νομικό επίπεδο καθώς το θέμα είναι μεγάλο και οι δυνατότητες που προσφέρει στην αντιπολίτευση πολλές.

Να διευκρινίσουμε πάντως ότι η viotia δεν στρέφεται προσωπικά εναντίον κανενός. Η viotia επιτίθεται μόνο πολιτικά και από την άποψη αυτή πρέπει να καταστεί σαφές ότι επιβάλλεται να παραμείνουν εκτός της πολιτικής διαμάχης οι δημοτικοί υπάλληλοι και τυχόν άλλοι "άμαχοι".

Η viotia και σε αυτή την περίπτωση έπραξε το καθήκον της: υπέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία παρατυπίες και ονόμασε με θάρρος παρανομίες. Με παρρησία και με ψυχραιμία, χωρίς πάθος και χωρίς φόβο, όπως πάντοτε πράττει. Τώρα άλλοι έχουν την μπάλα και μένει εκείνοι να επιτελέσουν τον θεσμικό τους ρόλο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλον για ασυνεννοησία
και δουλειά του ποδαριού
μοιάζει
παρά για "σκάνδαλο".
Το ότι αναστατώθηκαν
καλό είναι πάντως
γιατί και η μικρή σκιά γιατί να υπα΄ρχει;

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια παντού τρωκτικά που ροκανίζουν τα πάντα, ξυπνάτε συμπολίτες, όχι άλλα τρωκτικά, μακριά από κόμματα υπάρχουν και καλά Παιδιά, εκλογές Δημοτικές Έρχονται.

βοιωτός είπε...

Δεν είναι το μόνο μέτρο το ύψος των χρημάτων, ανώνυμε. Υπάρχει ζήτημα...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ζήτημα... βοιωτέ ναι συμφωνώ μαζί σου, υπάρχει όμως και κάτι άλλο όλο το σύστημα με Ρούσαρη και Τσφή ηταν και είναι μπάχαλο , ήταν και είναι χάλια.
Αυτό και μόνο αυτό το μετρά η Λιβαδειά μας μείον οκτώ χρόνια.

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ………………………………

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ οι πληροφορίες λένε ότι η αντιπολίτευση ανακάλυψε το σκάνδαλο, μάλιστα λένε ότι για το θέμα υπάρχει μια αίτηση φωτιά στα χέρια του Τσιφή που περιμένει ένα μήνα απάντηση.
Πάντως το θέμα έχει και προεκτάσεις και δεν είναι το μόνο....

Ανώνυμος είπε...

Λιβαδίτικο νεοελληνικό χούι!!
Ψηφίζουμε για πλάκα, στην τύχη και γκρινιάζουμε μετά.