Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ο Πάνος Στάμου για το Μουσείο Λάμπρου Κατσώνη στη Λιβαδειά

Από τον κ. Πάνο Ν. Στάμου, Πρόεδρο του Συλλόγου Λεβαδέων «Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ» λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή.

Αγαπητέ Βοιωτέ,
Καταρχάς, θα ήθελα να σας συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή σας στην προσπάθεια ανάδειξης και διατήρησης της ιστορικής προσωπικότητας του Λ. Κατσώνη.
Με τη βοήθειά σας προσωπικά, αλλά και της ιστοσελίδας σας καταλάβαμε ότι, επί τέλους η Δημοτική Αρχή, ειδικά δε ο Δ. Σύμβουλος κ. Καλογήρου, άρχισαν να ενδιαφέρονται για το Μουσείο του Λ. Κατσώνη!
Εμείς στο Σύλλογο των Λεβαδέων «Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ» και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση των αρχών για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Μουσείου και την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος της δημιουργίας του (συγγραφή Οδηγού του Μουσείου, συνεχή εμπλουτισμό με νεότερα στοιχεία, διάθεση για ειδική ξενάγηση Υψηλών Επισκεπτών – VIP, δημιουργία εκδηλώσεων προβολής του Μουσείου και του Λ. Κατσώνη σε συνεργασία με το Σύλλογο φοιτητών του πανεπιστημίου κ.ά), το οποίο ξεκινήσαμε το 2004!
Επίσης, αν το κρίνετε σκόπιμο, μπορούμε να δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα σας ένα σύντομο ιστορικό σημείωμα (με όλα τα νεότερα ιστορικά στοιχεία) για το Λ. Κατσώνη, ώστε να ενημερωθούν καλλίτερα οι αναγνώστες σας και να αποφεύγονται σχόλια, όπως μερικά από τα υπάρχοντα, που δείχνουν όχι σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

Σας ευχαριστώ και πάλι και παραμένω,

Με εκτίμηση
Πάνος Ν. Στάμου
Πρόεδρος Συλλόγου Λεβαδέων «Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ»





Σχόλιο viotia: Είναι, φυσικά, ευπρόσδεκτο το ιστορικό σημείωμα για τον μεγάλο πρόγονο Λάμπρο Κατσώνη από τον κ. Πάνο Στάμου, τον οποίο θεωρούμε συμμαχητή στον αγώνα για την (επανα)'λειτουργία του Μουσείου Λάμπρου Κατσώνη (φωτό) . Επιβεβαιώνουμε εδώ ότι η viotia εισήλθε στο κλειστό Μουσείο Λάμπρου Κατσώνη στο Κάστρο της Λιβαδειάς. Επιβεβαιώνουμε επιπλέον την προσωπική ενασχόληση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κ. Στ. Καλογήρου με την υπόθεση. Τα υπόλοιπα στο φωτορεπορτάζ που θα δημοσιεύσουμε εντός της σήμερον... Δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα... Το Μουσείο Λάμπρου Κατσώνη στη Λιβαδειά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θετική εξέλιξη. Περιμένουμε να ενδιαφερθούν κι άλλοι.

rozalia είπε...

Ναι. προσέξτε το συνωστισμό.

ΖΑΓΑΡΑΣ είπε...

Πολύ καλή προσπάθεια.Μπράβο σε όλους.

rozalia είπε...

Λένε ότι τα "ομορφα" μάτια, όμορφα βλέπουν..