Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ο συνταξιούχος παπάς στον Αλίαρτο και οι εξορκισμοί

Είναι αληθές ότι στον Αλίαρτο συνταξιούχος παπάς προβαίνει σε εξορκισμούς, "διαβάζει" ευχές και υπόσχεται, για την ακρίβεια αφήνει να εννοηθούν, θεραπείες γονιμότητας και άλλες παρόμοιες που αφορούν μόνο στην ιατρική επιστήμη; Είναι αληθές ότι ο ίδιος συνταξιούχος πρεσβύτερος δέχεται πιστούς-επισκέπτες και στον Αλίαρτο αλλά και στην Ευρυτανία από όπου κατάγεται;


Δεδομένου επίσης ότι για να διεξαχθεί εξορκισμός απαιτείται "άδεια του οικείου επισκόπου η οποία εκδίδεται αφού πιστοποιηθεί με στοιχεία ότι ο πάσχων βρίσκεται υπό την επίδραση ακαθάρτων πνευμάτων και αποκλειστεί με βεβαιότητα η περίπτωση ψυχικής νόσου", ο σεβασμιότατος Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος έχει γνώση των συμβαινόντων και έχει παραχωρήσει τη σχετική άδεια στον συνταξιούχο παπά; Είναι όλα αυτά που περιέρχονται σε γνώση μας νόμιμα και κανονικά ή πρόκειται για εμπόριο του χειρίστου είδους, εμπόριο ελπίδας και υγείας;
Θα επανέλθουμε.

10 σχόλια:

rozalia είπε...

ήμαρτον Κύριε; απίστευτο, παράδοξο και τρομακτικό.

Φίνος φιλμ είπε...

"Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα!"( Σαπφώ Νοταρά, Αχ, αυτή η γυναίκα μου).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ βοιώτε καλώς το γραφείς το θέμα, γράφεις όμως και μια μεγάλη αλήθεια «συνταξιούχος παπάς προβαίνει σε εξορκισμούς».
Δεν είναι υπεύθυνος ο σεβασμιότατος Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος αλλά το εκεί Αστυνομικό Τμήμα (ίσως να χρειάζεται και επίσημη καταγγελία). Και να ξερεις ότι μπορει 1ον να μην είναι καν πάπας, 2ον μπορεί και να είναι, 3ον αλλά μπορεί να είναι με το παλαιό ημερολόγιο κτλ.
Δηλαδή δεν βρίσκεις άκρη.
Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος

Ανώνυμος είπε...

Βασικα η εξειδικευση του ειναι στη γονιμοποιηση ατεκνων ζευγαριών...
Ενας κατοικος Αλιαρτου.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Βασικά η εξειδίκευση του είναι στη γονιμοποίηση άτεκνων ζευγαριών...
Ένας κάτοικος Αλίαρτου.
4/10/2009 2:54 μμ

Ο/Η Ανώνυμε θα ήθελα να σε ρωτήσω, μήπως γνωρίζεις εάν έχει ποσοστό επιτυχίας ή αποτυχίας αυτός ο πάπας σ όσους των επισκέπτονται και ποσα χρήματα παίρνει ή του αφήνουν μόνοι τους τα άτεκνα ζευγάρια.
Εάν ναι περιμένουμε την απάντηση σου.
Νικόλαος Ιωάννου Βέβελος

Ανώνυμος είπε...

Τιμοκαταλογο δεν εχει, αλλα ολο και κατι αφήνουν τα ζευγαρια που σκανε με ταξι από την Β.Ελλάδα..ποσοστα επιτυχιας δεν γνωριζω..

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει οικονομική Κρίση.

"Αγωνίζομαι – αγωνίζεσαι – αγωνίζεστε"

Όπως μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και άλλος παπάς που εχει σπίτι με πισίνα ή κάνω κάποιο λάθος...?

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη μύτη.
Να μην μπορώ όμως να καταλάβω τι γίνεται κάτω από αυτήν.
Μπράβο η Αλίαρτος...
Τι άλλο μπορεί ν'ακούσω ...

Ανώνυμος είπε...

κατα αρχας δεν περνει μια απο κανεναν, και οτι κανει το κανει απο αγαπη για τον συνανθρωπο του.τωρα,ο κοσμος που δεχετε στο σπιτι του ειναι γιατι εχουν καποιο προβλημα.ο ανθρωπος δεν ειναι απατεωνας ουτε χρηματιζεται,και οποιος δεν το δεχεται αυτο που λεω ειναι γιατι δεν του αρεσει να μαθαινει την αληθεια και σκαει απο το κακο του γιατι τελικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως αυτος τα φανταζοτανε.και δεν βλεπω το λογο γιατι ο εξορκισμος ειναι κακος αφου τον υποστηριζει και η εκκλησια; δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ειναι συνταξιουχος; πεστε οτι ψοφαται να κατηγορατε τους αλλους. ακους εκει αμεσως να βρειτε να πειτε κατι για τον ανθρωπο.δεν κοιτατε εκει τα χαλια σας που σας εχει φαει το τσατσιλικη και η ρουφιανια....αντε μπραβο λοιπον και κοιταχτε τον εαυτο σας.