Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η επιστροφή Αποστολίδη


Η επιστροφή του Λουκά Αποστολίδη στο ψηφοδέλτιο Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γεγονός! Και παρότι ανατρέπει όλες τις εσωκομματικές ισορροπίες στον νομό, φέρεται ως αναπότρεπτη εξέλιξη μετά από συμφωνία κορυφής που μεταβάλλει τους συσχετισμούς και αλλοιώνει το τοπίο σε βουλευτικό αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο σε ολόκληρη τη Βοιωτία.

Ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, που καλείται να εκπροσωπήσει στη Βοιωτία εκείνο που ονομάστηκε συμβατικά "Ρεύμα Βενιζέλου", ερευνά διαμέσου παλαιών πολιτικών του φίλων στο κέντρο της Λιβαδειάς (αλλά και στη Θήβα) για εκμίσθωση πολιτικού γραφείου ώστε να μην αιφνιδιαστεί από τις όποιες εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν είχε ποτέ πάψει να επιθυμεί να φανεί χρήσιμος στη γενέθλια γη.
Εξάλλου, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί αντιδράσεις από πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ ή από αυτοδιοικητικούς παράγοντες της επαρχίας Λιβαδειάς.
Θα επανέλθουμε.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να φανεί χρήσιμος στην γενέθλια γη ο κ. Αποστολίδης θα πρέπει να την επισκέπτεται αραιά και που, μόνο για να βλέπει συγγενείς και φίλους.

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι και κάποιες στη Θηβα ανησυχούν πολύ φαίνεται.είχαν καλοσυνηθίσει

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ.... .ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΜΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ. ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ [ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ], ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΟΧΙ ΣΛΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ---ΤΟΥΛΙΑ, ΛΟΥΣΟ --ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΦΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΣΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ[ΙΕΣ]ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΞΥΠΝΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ. ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ .ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.--- ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΥΚΑ.ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΑΣΑΝ---ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΥΡΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αν βαλει υποψηφιος στην Βοιωτια ξερουμε πλεον τι θα ψηφισουμε.ΛΟΥΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.

Trofonios είπε...

Κάνει ότι είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να μας θυμίζει το βρώμικο παρελθόν του.

Πρόβατα Βοιωτοί ψηφίστε τον. Έρχεται ορεξάτος.

Apostolis είπε...

Καλή Πρωταπριλιά Βοιωτέ...

αν και πιο πολλοί θα πίστευαν "Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη σε δημοσκόπιση"

Ανώνυμος είπε...

Το βρωμικο παρελθον του? Για πες, να γνωριζουμε οι Βοιωτοι [ΠΡΟΒΑΤΑ] να μην ψηφιζουμε σαν προβατα,αλλα σαν υαινες,για να παρουν αυτο που τους αξιζει.... εσυ Τροφωνιε ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.περιεγραψε το βρωμικο παρελθον του.

Trofonios είπε...

Την αποδοκιμασία προς το πρόσωπο του το δείξατε εσείς οι ΠΑΣΟΚοι. Πόσο μάλλον όλοι οι άλλοι. Το ξέχασες;
Ξέχασες ότι εσείς οι ίδιοι δεν τον ψηφίσατε για σύνεδρο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ; Τι ξεφτίλα για έναν βουλευτή να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής σε συνέδριο του κόμματος! Γιατί τον βγάλατε απ' έξω;
Να σου πω και την συνέχεια; Ο μεγάλος πολιτικός άνδρας της Βοιωτίας, που δεν τολμάει ούτε στο χωριό του να πάει, χρειάστηκε υφυπουργός Άμυνας από τον Σημίτη. Έτσι και εσάς βούλωσε αλλά και έκανε το μοναδικό πράγμα που ξέρει να κάνει, να τάζει και να τακτοποιεί όλα τα στρατεύσιμα νιάτα της εποχής στην αεροπορία.
Νομίζω ότι φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πόσοι θα ζοριστούν από την υποψηφιότητα αυτή, κατά τη γνώμη μου είναι ένα σημαντικό στέλεχος, αλλά οφείλει το ίδιο το πασοκ να μας αιτιολογήσει τους λόγους που δεν ήταν υποψήφιος στη βοιωτία την προηγούμενη φορά και παράλληλα τους λόγους που πρέπει να είναι τώρα υποψήφιος.
Αν οι αιτιολογίες δεν είναι αληθοφανείς πιθανόν να αποβεί σε βάρος της παράταξης η υποψηφιότητα αυτή.
Αν πάλι λέμε την είδηση ρίχνοντας άδεια για να πιάσουμε γεμάτα εν αγνοία του πασοκ . . . .

Ανώνυμος είπε...

με τον σημίτη πιθανόν με τον βενιζέλο πότε έδειξε οτι είναι μαζί του;

Φίνος Φίλμ είπε...

- Α, όλα κι όλα παιδιά, να λέμε και του στραβού το δίκιο.Το μαιευτήριο τό ΄φτιαξε ο άνθρωπος!
-τό φτιαξε ναι, αλλά για ποιους;
-για ποιους ρε παιδια, για να πηγαίνουν οι γυναίκες να γεννανε, ρε παιδιά...
-Αμ δε! για τους δικούς του τό φτιαξε!
-Γιατί ρε παιδιά;
- Γιατί, κύριε ντάντι μου, άμα δεν είσαι του κόμματος...
-Ποιου κόμματος ρε παιδιά , θα με τρελάνετε!!! το μαιευτήριο έγινε για τις γυναίκες....!(Υπάρχει και φιλότιμο).

40xfournaris είπε...

Για πρωταπριλιάτικο καλό είναι. Και μια και το έχει η μέρα χρόνια πολλά και στον Λουκά.

Επί της ουσίας αν ο Απο θέλει να προσφέρει στη Βοιωτία καλό θα είναι να έρχεται σπανίως έως καθόλου.

Μετά τις παταγώδης αποτυχίες σε Βοιωτία και Αθήνα που βλέπει οτι δεν τον χωράει έστρεψε το βλέμμα πάλι στα πάτρια εδάφη.

Στην αρχή φήμες ήθελαν να «τρώει» τον Περγαντά για να επιχειρήσει να γίνει νομάρχης ή υπερνομάρχης. Μέτρησε τα κουκιά δεν έβγαιναν ,τα ξαναμέτρησε αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάλι το ίδιο.
Μετά οι φήμες έλεγαν οτι ήθελε να «φάει» τον δήμαρχο Λιβαδειάς τον Τσιφή. Αλλά πάλι το αποτέλεσμα δεν έβγαινε.
Τώρα μας λες οτι θέλει να γίνει βουλευτής του νομού. Δηλαδή να «φάει» κατά πάσα πιθανότητα Τόγια, Τσόνογλου και τον τρίτο που κατά τη εκτίμησή μου δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος ή ποια θα είναι.

Το ρεύμα Βενιζέλου στη Βοιωτία έχει παρουσία δυνατή και χωρίς τον Λουκά.

Επίσης ο Απο την Βοιωτία την έχει «γράψει» εδώ και χρόνια που δεν φρόντισε να δηλώσει παρών, την έχει ξεχάσει, έχει να φανεί εδώ και πολύ καιρό.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα στελέχη που είχε να έχουν στραφεί σε άλλους υποψήφιους και κυρίως σε αυτούς που εμφανίζονται περισσότερο δυνατοί δηλαδή στον Τόγια και την Τσόνογλου.

Τα περιθώρια της επιστροφής ωστόσο υπάρχουν. Θα πρέπει όμως ο Λουκάς να πει στους Βοιωτούς τι έχει προσφέρει στο νομό ως βουλευτής, ως αντιπρόεδρος της Βουλής και ως υφυπουργός.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά θα ήταν προτιμότερο και για τον ίδιο και για τον τόπο να δηλώσει... κουρασμένος γιατί τους πολίτες της Βοιωτίας τους έχει πραγματικά κουράσει…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ, ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΡΟΦΩΝΙΕ,σε ευχαριστω που η απαντηση σου δεν εδειξε το [βρωμικο παρελθον] του πολιτικου.Οτι δεν εκλεχθηκε στο συνεδριο, [για λιγους σταυρους]εεε ΤΟ οτι υφυπουργος Αμυνας απο το ΣΗΜΙΤΗ, τι σε χαλαει? εμενα με χαλαει ο Σημιτης,.Ο Αποστολιδης ηταν αξιος και εγινε.Μακαρι και αλλος απο την Βοιωτια.Οσο για την αεροπορια παραπονο δεν θα επρεπε να υπαρχει.Αυτο ειναι βρωμικο παρελθον ΦΙΛΕ? ΑΝΩΝΥΜΕ 11.22 Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΡΕ 11.000 ΨΗΦΟΥΣ.[ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ... Ευτυχως που εκλεγετε στην Βοιωτια ο Τογιας.Ισως δεν ηταν υποψηφιος στην Βοιωτια [ ο αποστολιδης]για να δει το ΠΑΣΟΚ,τι εκλεκτους θα στειλετε στην Βουλη. Ευτυχως ο ΤΟΓΙΑΣ.[ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ] Επειτα αν εταξε και δεν πραγματοποιησε, στο κατω-κατω οπου εφτανε,εκανε... στην επιχειρηση τους ηταν? οσο για το νοσοκομειο,η αχαριστεια, σημερα πρωταπριλια αμοιβετε. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

βοιωτός είπε...

Καλό μήνα. Και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ πολλούς χάνους έχετε εκεί στη βοιωτία 1/4/09 βλάκες όταν πάρει ευρωπαικό ο τσόλε τότε θα κατέβει ο λούκας για βουλευτής φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1: 24
γιατί ρε φίλε δεν μας ψηφίζεις; σε παρακαλούμε. θα σου δώσουμε και νερατζάκι.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα με το αν είναι Πρωταπριλιάτικο, μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμη Βοιωτοί που θέλουν τον Αποστολίδη υποψήφιο.
Πέρα με το ότι εκφράζει την χειρότερη περίοδο του ΠΑΣΟΚ που συνδέθηκε με πλουτισμό, αλαζονεία κλπ το μόνο έργο που άφησε στην Βοιωτία είναι το αεροπλάνο έξω από το Δημαρχείο Αλιάρτου, και η μόνη στιγμή που τον θυμόμαστε είναι ή άφιξη του στη Λιβαδειά με ελικόπτερο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βοιωτοι το ΠΑΣΟΚ,δεν χαρακτηριστηκε[χειροτερη περιοδο] απο τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ που αφησε ενα αεροπλανο στην Αλιαρτο, για μουσειο.Ουτε για το ελικοπτερο που ηρθε εκτακτως[ανοησια του] να παραστη στον αδικο θανατο φιλου του και στελεχους του γραφειου του,[που εφυγε αδικα].ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? ΚΑΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΥΚΑ, ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον δεν ειναι ψεμα φιλοι μου και πριν λιγο καιρο μια τοπικη φυλαδα το ειχε γραψει βοιωτε μπορει και να ειναι αληθεια και μετα να δεις γελιο που θα πεσει βρε που παμε...

Τάσος είπε...

Apostolis,
αυτό δεν παίζει ουτε για σεναριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα το πίστευε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ,
ποιος θα το μάσαγε ;
Άσε πρωτα να πανε όλοι μαζί στις εκλογές...
Κι άσε να μπουν και στη Βουλή,
γιατί όσο πέφτει ο ΣΥΡ. τόσο ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ...
Και δεν θα ναι και πρωταπριλιά...

Apostolis είπε...

Τάσο, προφανώς ειρωνικά το έγραψα.

Το συγκεκριμένο μόρφωμα έχει πάρει την πορεία του...αν και λογικά αυτή τη φορά θα προλάβει να μπει σύριζα στη βουλή με 3%...

ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ.
Μα ετσι αλλωστε την εισεπραξαν και στα κεντρικα του ΠΑΣΟΚ οπως προκυπτει απο την απαντηση που δοθηκε οταν μερικοι ΔΕΝ το καταλαβαν και πηραν τηλεφωνο για να διαμαρτηρηθουν. Ο Λ.Α. αν θα ειναι υποψηφιος θα ειναι ξανα στην Β' Αθηνων...
Αλλα ΚΑΙ οι ξανθιες ας μην ειναι ησυχες... Εχουν και αλλοι σειρα...

ΣΩΦΡΩΝ είπε...

Καλου -κακου ας γραψει ευθεως η ΒΟΙΩΤΙΑ οτι ειναι Πρωταπριλιατικο ΨΕΜΑ διοτι μπορει να το πιστεψει και ο ιδιος και να εχουμε ντραβαλα...

ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ είπε...

Η viotia εκανε την πλακα της και τωρα το διασκεδαζει. Απο αυτο και μονο καταλαβα οτι ο εμπνευστης της πλακας ειναι καραδεξιος για να βαλει φιτιλιες στο ΠΑΣΟΚ.
Φιλοι πρασινοι μην τσιμπατε. Το ψηφοδελτιο ειναι φιξ και με ενα μεγαλο ονομα που μαλλον θα προστεθει - αρκετα γνωστο πανελληνιως και με κυρος - η ΝΔ θα ψαχνονται. ΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

Ψιλιασμενος είπε...

Ποιον να εννοει ο γραφων με το ψευδωνυμο ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? Με αυτο που αναφερει περι αρκετα γνωστου και περι προβεβλημενης θεσης παει ο νους μου σε δυο, ενα Λειβαδιτη και εναν Διστομιτη...
Λετε να κανει τετοιο ανοιγμα το ΠΑΣΟΚ?
Παντως αν ειμαι μεσα, τοτε ειναι ανθρωπος του πνευματος..

ΣΥΡ---ΤΟΣ είπε...

Πάει πολύ να ξεψαρώσουν οι ΠΑΣόκοι. Η κυβέρνηση είναι για πέταμα αλλά όχι και να ξεχάσουμε το ΠΑΣΟΚ. Μόνο οι βλάκες ξεχνάνε τόσο γρήγορα. Οσο για το ψηφοδέλτιο δεν έχει διαφορά να θα είναι ο Λουκάς ή ο Γιώργος. Οι ίδιοι είναι οι Πασόκοι έτοιμοι να φάνε ότι έχει μείνει. Γι αυτό και θα μαζευτούν κι άλλοι υποψήφιοι από Αθήνα και από θεσαλονίκη.Μεγάλη μάσα. Αν αφήνει ο Βοιωτός θα γράψω μερικά χιουμοριστικά βιογραφικά Πασόκων υποψηφίων να θυμηθούμε για τι φιντάνια μιλάμε. Κι όσοι δεν τους ξέρουν θα τους μάθουν.

βοιωτός είπε...

@6:44
Μόνο τα υβριστικά σχόλια περικόπτονται. Μπορείτε να στείλετε ό,τι θέλετε ως σχόλιο.

Αν κρίνω από το ψευδώνυμο εσείς προτείνετε ΣΥΡΙΖΑ; Και οι δικοί σας υποψήφιοι είναι καλύτεροι; Αυτό υπονοείτε;
Ισως γράψω κι εγώ μερικά χιουμοριστικά βιογραφικά υποψηφίων.

ΣΥΡ---ΤΟΣ είπε...

Δεν πρότεινα τίποτα να ψηφίσετε. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να καθοδηγείτε.Αλλά όχι και να μας δουλεύουνε οι ΠΑΣΟΚΟΙ.Ολα αυτά που σήμερα τραβάνε από τη ΝΔ οι εργαζόμενοι το ΠΑΣΟΚ τα είχε κάνει.Να μην το ξεχνάμε αυτό.Οσο για υποψηφίους σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι από του ΠΑΣΟΚ κι όσοι τάχαμ ενδιαφέρονται είναι για τη μάσα. Τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε για μάσα γιατί δεν είναι κόμμα εξουσίας όπως είπαν οι βαλτοί πρασινοι σχολιαστές Αποστόλης και Τάσος παραπάνω

Τάσος είπε...

ΣΥΡ---ΤΕ
για μάσα δεν μίλησε κανείς... Βάλε γυαλιά να διαβάζεις καλά....

ΣΥΡ---ΤΟΣ είπε...

Δε θα κάνω κουβέντα με τρίτους.Μόνο να κόψουμε το δούλεμα και εσείς και ο βοιωτός που μας απειλεί.Οσο για τη μάσα θυμόμαστε και την άλλη φορά που ήταν το πασόκ κυβέρνηση τι έγινε.

Τάσος είπε...

Να μην αναφέρεσαι σε τρίτους τότε.
Α, και όρεξη είχα την κουβέντα σου. Δεν μπορούσα να φάω!

Φίνος φιλμ είπε...

" Άααλλος με τη βάρκα μας;! άααλλος με τη βάρκα μας;!" (Βουγιουκλάκη, Μανταλένα)

Υπνοβάτης είπε...

1.Εάν η απογοήτευση του εκλογικού σώματος από την κυβέρνηση, εκφράζεται με την φήφο υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης - στις δημοσκοπήσεις -
αυτό δεν ισοδυναμεί με διαγραφή του λεγόμενου "αμαρτωλού παρελθόντος" της, ούτε ότι οι πολίτες έχουν τόσο ασθενική μνήμη, όσο νομίζουν ορισμένοι.

2.Δυστυχώς, στο δομημένο στον δικομματισμό πολιτικό σύστημα, οι πολίτες δεν υπερψηφίζουν,
αλλά καταψηφίζουν τα δύο κόμματα εξουσίας.Εναλλάξ και εξακολουθητικά.
Και αυτό το γεγονός, αντί να αποτελεί αφορμή γαι την αυτο-κριτική, την εκ βάθρων αναδόμηση και την αυτο-κάθαρσή τους, τους κάνει επιχαίρουν αν δεν θριαμβολογούν κιόλας.


3.Ητοι, εδώ έχουμε έναν σαθρό συναγωνισμό του ποιος θα βραβευθεί...ως "χειρότερος", ενώ θα έπρεπε να είχαμε μίαν άμιλλα περί του "καλύτερου".