Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Βελτίωση της κατάστασης στο Φαράγγι της Κρύας μετά την εκστρατεία της viotia

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/ 
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ



















Πληροφορείται η viotia ότι με την έναρξη της εκστρατείας της για την παράνομη στάθμευση στο Φαράγγι της Κρύας ελήφθησαν μέτρα από την Τροχαία. Μάλιστα η ενεργοποίηση της διεύθυνσης της Τροχαίας δεν αφορά μόνο την περιοχή της Κρύας αλλά ολόκληρη την πόλη και κυρίως τους καταστηματάρχες που έχουν μετατρέψει τους δρόμους μπροστά από τα μαγαζιά τους σε ατομικά πάρκινγκ χρησιμοποιώντας κολονάκι, τραπεζάκια και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Στα παράπονα που εξέφρασαν ορισμένοι από τους καταστηματάρχες προς τον διευθυντή της Τροχαίας αυτός τους παρέπεμπε σε λήψη άδειας από τον Δήμο.
Μετά από τα μέτρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί και στην Κρύα και την υπόλοιπη πόλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς εδώ εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε...
Δείτε:

1. Λιβαδειά: Συνεχίζεται η ασυδοσία-Παραλίγο να πέσει με το αυτοκίνητο στις Πηγές της Κρύας


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Λλιβαδεια δεν ειναι μονο η Κρυα η η πλατεια.....

βοιωτός είπε...

Η πρωτοβουλία της viotia θα επεκταθεί παντού!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ !1!ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ !!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΡΟΤΙΝΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

11.03 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

βοιωτός είπε...

11.03
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις θα είναι συνεχείς για να φέρουμε τη Λιβαδειά στη θέση που της αξίζει -μετά την τραγική της υπόβαθμιση τα τελευταία χρόνια.