Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Στη Βουλή φέρνει τον ΧΥΤΑ Λιβαδειάς ο Γιάννης Καράμπελας




16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν κάνει και καμιά ερώτηση τύπου: "πόσο μαλάκας είμαι;" ο παλιοκαραγκιόζης;

καποιος είπε...

Είσαι φίλος του Δημάρχου και της τεχνικής υπηρεσίας και σε πόνεσε λιγάκι ?

Μαριάννα είπε...

Ο πρώτος ανώνυμος κύριος είναι πολύ χυδαίος λυπάμαι για λογαριασμό του και για το επίπεδο που διαθέτει αλλά μάλλον κάτι δεν έχει πάει καλά στη διαδικασία και κάτι φοβάται για να εκφράζεται με τέτοια χυδαιότητα.

ΝΙΚΟΣ είπε...

Κρίνοντας την ένταση που διακρίνει τον πρώτο κύριο όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν τον ενδιαφέρει να μάθουνε οι πολίτες της Λιβαδειάς επισήμως την αλήθεια και τι έγινε τελικά σ΄αυτό το τόσο πολυδιαφημισμένο έργο αποκατάστασης.
Τους σχολιασμούς του κυρίου τους αφήνουμε ασχολίαστους γιατί το επίπεδο IQ που διαθέτει πρέπει να είναι παρόμοιο με των Δημοτικών Συμβούλων στη χθεσινή συνεδρίαση !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιάννη. Δεν ξεχνάμε τους ψηφοφόρους μας, ακόμη και αν είναι εργολάβοι.Διανύουν και αυτοί παρατεταμένη περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΙΩΤΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΥΔΑΟΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΥΠΟΥ 12,27 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ .ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ '' ΓΡΥΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ'' ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.(Π.Ι.Α)


Ευάγγελος (Ορχομενός) είπε...

Κε Καράμπελα συγχαρητήρια για την ερώτηση που υποβάλλατε γιατί είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν πως έτσι θα βοηθήσετε το Δήμαρχο Λιβαδειάς να ξεκαθαρίσει τελικά ποιες είναι οι κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να κάνει σαν υπεύθυνος Δήμος για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος, να έρθει μία επίσημη- θεσμική απάντηση που να μην επιδέχεται καμία απολύτως αμφισβήτηση και να επιταχυνθούν οι από εδώ και πέρα ενέργειες της αποκατάστασης του ΧΥΤΑ.

Πιστεύω πως ο μοναδικός στόχος όλων μας είναι η γρήγορη και άμεση αποκατάσταση του ΧΥΤΑ και η προστασία του Περιβάλλοντος και όχι η αποδόμηση του Δημάρχου και η ανάδειξη της αντιπολιτευτικής επιρροής από την Κα Πούλου και των υπολοίπων παρατάξεων.

Επειδή είμαι κάτοικος Ορχομενού σας δηλώνω πως δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά παιχνίδια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Λιβαδειάς αλλά αυτό που περιμένω από τους υπεύθυνους είναι να δοθεί μία σωστή και θεσμική λύση και να μην επιβαρυνόμαστε εμείς οι πολίτες που χρησιμοποιούμε τον ΧΥΤΑ Λιβαδειάς.

Και πάλι συγχαρητήρια και να σας επιβραβεύσω για την πολιτική ωριμότητα που επιδείξατε .

Ανώνυμος είπε...

4.54 συγχαρητήρια. πατριώτης της παράταξης την κατάλληλη στιγμή !!
Δεν εχουμε μείνει πολλοι στην παράταξη .

Συγχαρητήρια για την πολιτική ωριμότητα που επιδείξατε ως απλός στρατιώτης της παράταξης.

Νάντια είπε...

Ο κύριος από τον Ορχομενό έχει δίκιο με την τοποθέτηση του και πιστεύω πως θα πρέπει οι υπόλοιποι να παραδειγματιστούμε από τη συγκεκριμένη στάση .
Εύστοχη και αξιοπρεπή τοποθέτηση

Ευάγγελος (Ορχομενός) είπε...

Ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την Δημόσια Υγεία δεν πρέπει να το πολιτικοποιούμε .
Θα έχουμε άπειρες ευκαιρίες σε άλλες χρονικές στιγμές ,μπροστά μας είναι οι εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, ο Καράμπελας είναι best seller. Έχει πάντα τα περισσότερα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι αυτή τη φορά η παρέμβαση του θα δώσει λύση σ΄ ένα πρόβλημα που απασχολεί τους Δήμους Λιβαδειάς, Ορχομενού και Διστόμου –Αράχωβας-Αντίκυρας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΔΕΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΠΩΣ ΔΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΔΟΛΟΓΙΕΣ. ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΗ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι είχες Γιάννη μ , τι είχα πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Sugxarhthria lae ths voiotias pou pas kai pshfizeis argosxolous TEMPELHDES ANIKANOUS politikous. Sunexhste etsi voiotoi me olh th savoura auth.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, τα greeklish κόβε τα, please!