Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Καταγγελία για "πυραμίδα" στη Λιβαδειά

Aπό αναγνώστη μας πήραμε την παρακάτω καταγγελία:

"Kαλησπερα σας!
επικοινωνω μαζι σας για ενα θεμα που εχει προκυψει στην Λιβαδεια τις τελευταιες μερες.Θα ηθελα με την δικη σας βοηθεια να ενημερωθουν οι δημοτες διοτι εχουν παρουσιαστει εκπροσωποι μιας εταιρειας και υποσχονται ευκολο κερδος σε απελπισμενους και ανεργους δημοτες, με ανταλλαγμα να τους ''προσιλιτισουν'' 6 ακομα ατομα.Ζητουν 250 ευρω εγγραφη και 40 ευρω το μηνα συνδρομη για εκπτωση σε ταξιδιωτικους προορισμους σε πολυτελη θερετρα.

Ειναι το γνωστο πυραμιδικο συστημα, το οποιο ομως αυτη τη φορα εχει ξεπερασει κατα πολυ τα ορια, εχοντας συνδρομη σε μονιμη βαση.Υποσχονται λοιπον σε ανεργα και απελπισμενα παιδια οτι εαν τους φερουν 600 ατομα θα λαμβανουν 1000 ευρω το μηνα και δωρο μια bmw δεκαετιας.Η πυραμιδικη τακτικη αυτη πληροφορηθηκα οτι διωκεται ποινικα ως εξαπατηση καταναλωτων και η αστυνομια της κυπρου εχει εκδοσει σχετικη προειδοποιητικη ανακοινωση για την εν λογω εταιρεια.Το θεμα ειναι να ενημερωθουν εστω οι πολιτες οτι τα πυραμιδικα συστηματα ειναι απατη και να μην εξαφανιστουν και τα λιγα ευρω που εχουν στην ακρη οι οικογενειες της Λιβαδειας σε ελπιδες για ευκολο κερδος.

Οι εν λογω ''πωλητες'' δεν εχουν εναρξη εφοριας-τεβε ουτε κοβουν αποδειξεις, ουτε καν δινουν στους καταναλωτες να διαβασουν τα λεγομενα ''ψιλα γραμματα''.Το γνωριζω οτι αν καποιος συμφωνησει και δωσει τα χρηματα ειναι αξιος της μοιρας του εφοσον δεν φροντισε να ενημερωθει για αυτα ή εστω να ψαξει για την εταιρεια αυτη, αλλα επειδη υπαρχει απελπισια στο θεμα της εργασιας, ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.Σας παραθετω σχετικα link για αυτην την απατη που οπως πληροφορηθηκα εχει ηδη απλωθει πολυ στο χωρο της Λιβαδειας".
Δείτε αυτό.
http://xanemo.blogspot.gr/2013/10/part-ii.html

8 σχόλια:

Ξάνεμο είπε...

"Καλορίζικη" η απάτη στον τόπο σας.
Δείτε
και αυτή

την παλαιότερη ανάρτηση μας και τα σχόλια πολλών που την έχουν ήδη πατήσει, όπως και όνομα της απάτης. Στις "νόμιμες" αυτές εταιρίες κερδίζουν μόνο αυτοί που την έφτιαξαν. Είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου. Πολύ μεγάλη προσοχή και ενημέρωση σε φίλους και γνωστούς χερι χερι, πορτα πόρτα.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

ΓΑΔΑ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 210-6476464, η υπευθυνη ονομαζεται κα ΚΟΥΓΙΟΥΦΑ

βοιωτός είπε...

Τι εννοείτε κ. Νικ. Σίμο;

Unknown είπε...

Σε πρωτη φαση να ζητησω συγγνωμη για το "πολλαπλο" της δημοσιευσης του σχολιου μου και να παρακαλεσω για τη διαγραφη των παραπανω απο 1 δημοσιευσεων...
Στη συνεχεια, μπορει οποιος θελει, να μαθει επισημα αν αυτη η εταιρια. λειτουργει νομιμα στην Ελλαδα, καθως και για το αν καποιος εχει εξαπατηθει, κατι που προσωπικα, γνωριζω οτι δεν εχει συμβει! Δηλαδη, λεω, οτι δεν μπορουμε να βαζουμε σε ενα καζανι, καποια νομιμοτατη εταιρια δικτυακου marketing, με οποιαδηποτε αλλη εταιρια, που καποιος γνωριζει και που ισως ανηκει στη κατηγορια "πυραμιδες" ισως...
Προσωπικα, η δικη μας εταιρια, η μονη σχεση που εχει με τις πυραμιδες, ειναι με αυτες της Αιγυπτου και στις οποιες βεβαια, εμεις παμε διακοπες!
Σας ευχαριστω για τη φιλοξενια!

βοιωτός είπε...

Σας ευχαριστώ κ. Σίμο για τη διευκρίνιση.

Ανώνυμος είπε...

........

Ανώνυμος είπε...

prosopika tha milisw panta mporei na exei kerdos ayth h aiteria alla mono to 5% kerdizei k ola ayta einai apla mathimatika. h nootropia einai na pouliseis taksidia ena pragma to opoio den ginetai..... milame ligo gia ta taksidia alla para poly gia lefta pou tha bgoun mesa se ena h dyo mhnes xwris kamia koyrash. alla h pagida pou einai fysika oti ta psyla grammata k tis pagides tha sta bgaloun ena ena meta afotou exeis dwsei ta leyta. k to poio simantiko to thema tis ekpedeyshs sou feygoun leyta gia na pas na parakolouthiseis semhnaria pou to mono pou se bohthane einai na matheis diafora kolpakia k trik pws na ksegelas tous filous sou k thn oikogeneia sou....... prwsopikh empiria!!!!!