Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η τελετή απονομής των Βραβείων του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 8.00 μμ, στον χώρο του βιβλιοπωλείου Σύγχρονη Εκφραση στη Λιβαδειά, θα γίνει η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ, που διοργανώνουν από κοινού το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και οι εκδόσεις/βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Εκφραση.
 Τα επίσημα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ που διοργάνωσαν από κοινού το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις Σύγχρονη Εκφραση είναι τα εξής:
Τα Βραβεία
Το 1ο Βραβείο του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην κ. Ελένη Αλεξίου (με το ψευδώνυμο Αντίκλεια) για τη συμμετοχή της με το ποίημα «Το Πέτρινο Σπίτι».
Το 2ο Βραβείο του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην κ. Μαίρη Μαυρωνά (με το ψευδώνυμο Ηδύλη) για τη συμμετοχή της με το ποίημα «Νεφέλωμα από Λήθη». Το 3ο Βραβείο του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον κ. Ηλία Κατσάνο (με το ψευδώνυμο Ερωτόκριτος) για τη συμμετοχή του με το ποίημα «Δεν Ηξερα».
Οι Επαινοι
Ο Α' Επαινος του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον κ. Δημήτρη Α. Δημητριάδη (με το ψευδώνυμο Ευάγγελος Αγγελίδης) για τη συμμετοχή του με το ποίημα «Εσύ Τι Λες, Βλαδίμηρε Μαγιακόφσκι;».
Ο Β' Επαινος του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην κ. Ελλη Κόλλια (με το ψευδώνυμο Καλυψώ) για τη συμμετοχή της με το ποίημα «Ζωή Ελκόμενη».
Ο Γ' Επαινος του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην κ. Ντέπη Φαρκάτση (με το ψευδώνυμο Σύλβια) για τη συμμετοχή της με το ποίημα «Ανοίγοντας τα Μάτια».
 Για τον κλάδο του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ που αφορά στη Λιβαδειά το βραβείο απέσπασε η συμμετοχή με το ψευδώνυμο Αλμπερτίν με το ποίημα ΛΙΒΑΔΕΙΑ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η επίσημη προκήρυξη του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: